29 - 04 - 10



Syrran har ju tjatat efter att få se mitt hår... NÖJD NU!? :P

gaah va stressad jag känner mig. Har massor att planera inför helgen men ja har varit så lat och väntat tills de nästan är helg, typiskt mig! Passar iaf på nu att planera medan ungarna sover. De mesta är fixat, måste dock köpa någon kläning och skor till på lördag. Var ju och shoppade igår och hittade en kläning. Har ångrat mig nu och tänker lämna tibax den gaah! Satt och kollade på resturanger imorse oxå och glömde nästan bort Ezra på playgroup. När jag upptäckte hur mycket klockan var så hade jag 5 min på mig! Så ja sprang dom 15 min med barnvagnen på 7 min eller nåt, puuh.. hehe. Nästan i tid.. Hoppas på fint väder imorgon! De har sagt att de ska bli runt 16-17 grader så de får vi hoppas. Lite solsken hade ja velat ha på min födelsedag iaf (:


Hemm från frissan..

Kom hem från frissan för en stund sen. Var ju där i fredes men blev inte riktigt nöjd, så dom gjorde om de på mig idag. Nu är det myyyycket bättre och jag fick snlingor på köpet :D suuuper! Fick också reda på idag att nick kommer ta ledigt på fredag för att de är min födelsedag :D var meningen att jag skulle jobbat länge på freda men nu får ja va ledig och även på månda, eftersom de är bankholiday :D Extra lång helg med andra ord. Inte helt fel inte! :)) Sen på torsdag kommer de en playboy reporter hit och intervjuar mig, ska ju va med i nästa nummer...skoja. Men de kommer faktist en playboy reporter hit hehe. Han är vän till Birgit och ska sova här nån kväll eftersom han har ett jobb här i London :P


ska dra till oxford street imon och forstätta leta efter
nåt att ha på mig på lörda. Va denna fin? hm..


My weekend

Har varit lite stressad och inte pallat blogga men ska försöka sammanfatta min helg lite..

I lördes kväll va Adam snäll och visade mig runt lite bland nattklubbarna, så ja tror ja har betsämt mig nu. Anna hängde oxå på och va trevligt sällskap. Tur var väl de för annars hade dom aldrig släppt in mig på amika. Det är tydligen ett krav att ha klackskor på sig, annars släpper dom inte en. Sjukt eller vad ? Så vi bytte skor hehe.
I söndes mötte jag upp Anna igen för lite shopping, starbucks och filmen luftslottet som sprängde. Den va ju ap-bra precis som dom andra. Så ja har haft en trevlig helg med andra ord (:


Amika blir de nog iaf :P (:


Parkhäng...

Va ju hos frissan igår. Blev nöjd med frisyren men inte färgen. Inte alls den färgen ja ville ha och de blev lixom ljusare upp till och sen mörkar ner till..hmmm. Tänker dra tibax och be dom göra om de. De måste väl gå här? hehe. Sen rusade jag iväg till en förfest på oxford street. Träffade några tjejer från skåne för första gången och en av dom bodde inte så långt iväg från mig, wow! hehe. sen drog vi vidare till jalouse. En väldigt fancy nattklubb hehe. Nån tjej från malmö fixa in oss gratis och de bjöds på gratis drinkar. Idag har jag suttit i parken och njutit av solen med emelie och två andra tjejer i minst 4 h, så e lagom röd i fejjan hehe. Känner mig yr nu oxå (troligen pga för mkt sol) så försöker få i mig massa vatten för ikväll ska ja ju möta upp emma och adam för att kolla in lite nattklubbar. Måste hitta någon bra att gå till på min b-day ju som är om 6 dagar :)


Karin, Emelie och.. minns inte namnet? förlåt hah :D


Jag var ju smart som vanligt och la mitt choklad i solen (:


bajs eller choklad?


Jag har träffat.. Robert Pattinson???



Jag kan fortfarande inte fatta det!! Jag har träffat Robert Pattinson?? Känns mer som om allt bara va en dröm. Lixom ofta att de händer mig?? NEEEEJ!!! haha!! Vi var på en liten pub här i London där hans syrra skulle spela och han och hans familj var där och tittade på. Så när han reste sig upp så haffade ja han på vägen. Visste inte va ja skulle säga men ja sa nåt i stilen " hej, kan ja få störa dig lite och ta en bild med dig?" Haha! och han blev jätteblyg, skönk ihop (precis som om han trodde att ja skulle hoppa på han haha) och svarade "I just need the toilett" HAHA. Så himmla söt! Så ja bara "okey, sorry sorry!" Men han sa att de va okey, så ja fick min bild :D haha. Sen förlät ja han igen men han log åt mig och sa att de inte va någon fara! haha :D
Jag tror inte riktigt att han ville bli upptäckt. Ja menar blir han de så blir han ju typ överkörd. Sen tror ja han ville ha en lugn stund tillsammans med sin familj och inte sno all uppmärksamhet från hans syster som uppträde där då. de är förståligt, absolut! Men visste ser han lite glad ut på bilden endå hehe. Och gissa vem som gick hem med världens fetaste leende????!!!! hehehe


Tack Anne för att du tog med mig! haha (:

Katrin & Lise (:


Picknick med Anne

Denna eftermiddagen har jag spenderat med Anne i parken. Vi har haft lite picknick med jordgubbar bla. (MUMS!) och bara legat och njutit av solen! Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig!! Ja blir alltid på lika bra humör varje gång ja vaknar upp och ser solen skina! (:





får man inte??? skit oxå!!


Tack Mamma <3


Va de kan va i ??!!! :3


Gooodis mums! :3

Tack mamma, men sen när började jag äta marabou med nötter!? De ska va utan!! Men att jag gillar nougat verkar du ha förstått!! hehe. Aja, jag blev lika glad endå, Tack Mammi!!!! Love you <3 Nee nu ska jag och Anne dra till parken. Har hört att de snöar i lilla sibbhult, härlit!! HAHA


She's a mess

Jag har blivit ganska röd i nyllet nu efter att ha varit ute i solen både igår och idag. Får kanske sola lite solarium så man inte ser helt miffad ut. Satsar på att bli riktigt brun denna sommarn!! hehe. Upptäckte dessutom att jag passar så mkt bättre i snebena! Så ja fattar inte varför jag gått runt med mittbena sen jag kom hit? Aja. Nu är frissan oxå bokad! Så på fredag ska de bli ljusbrunt med blonda slingor!! spääännande..
Tog ju Ezra till palygroup för första gången idag oxå och stötte på en riktig snygging där och om att han spanade in mej hehe..Syn bara att han säkerligen var på 30 +, hade två barn och troligen en fru...Ne inga mer över 30.....



posarn...


Hissa & Dissa (London/England)

DISSA

Svinkalla hus
Jag tycker de är svinkallt i engelska hus. Golven är värst, speciellt om det är annat än mattgolv. Jag går alltid med raggsockar (eller skor) och halsduk inomhus, haha. Sen när jag ska sova så trycker ja mig så långt intill väggen jag bara kan för att hålla värmen. Sen har jag en filt nedan för fötterna som jag virar in dom i. Jag var ju smart och bara tog med mig shorts att sova i !!

HISSA

Mjölk utanför dörren
Jag lever på mjölk ! Det är det ja helst dricker på morgonen, eftermiddagen och på kvällen. Händer väldigt sällan att jag dricker annat. Så om jag upptäcker att mjölken i kylskåpet är slut så blir jag lite lessen hehe. Men då kanske de står en lite flaska där med mjölk på trappen..

Hyde Park

Ååååh vilket härligt väder de har varit idag igen!! Så fort solen tittar fram här så blir alla parker smockfulla och idag var inget undantag. Jag och Alessia har legat i hyde park och solat med musik i öronen, så himla häärlit!! När solen sen började gå ner så begav vi oss till starbucks för något riktigt kallt och dricka. Resten av dan gick vi bara runt i stan och njöt av den härliga solen! En riktigt härlig dag med andra ord!


En liten del av parken

Mums!


Tower brigde

Har varit sjukt härligt väder idag, så jag mötte upp salla för en glass och promenad på Tower bridge. När solen sen började gå ner så tog vi tunnelbanan till Waterloo för lite mc donalds mat på mitt favorit ställe. Vi skulle sen ha väntat tills de blev lite mörkare ute, för bron är ju så mkt finar då med all belysning!!, men de får bli en annan dag. "Turist-kameran" var oxå i farten höhö, så här kommer lite bilder från idag. 







utgång

Blev en runda på oxfors street igår för att köpa lite nödvändiga grejer. Senare mötte jag upp Emelie och carmen vid picadilly för att sen bege oss till bar @ 1. Hade super trevligt med goda drinkar, bra musik och bästa sällskapet såklart! ;) Missade dock nattbussen hem (typiskt mig) så jag yrade runt och tog nog tre olika bussar innan jag kom hem, hehe. På en av busstationer var de ett gäng killar som blev lite väl närgångna. Dom accepterade inte riktigt att jag inte ville prata eller sitta med dom. Även om jag pratade svenska för att försöka lura dom att jag inte fattade va dom sa, så fortsatte dom. När dom sen blev lite väl närgångna resta jag mig upp för att gå iväg och då slog den ena till mig på röven, så ja blev aaas förbannad och vi började bråka. Trodde först att han skulle slå till mig, men sen kom deras buss, tack gode gud för de. Respektlösa äckel, gah!! Snackade med buss chaffisen påvägen hem sen och han sa att när han släppte av mig vid mitt buss stop så skulle jag ge han en puss. En gubbe på 40+ !! svin...


Emelie & Carmen :)

Jag & Emelie (:


"Hello, ice cream kids"

Parken idag med busungarna som vanligt eller "glassbarnen" som en av gubbarna i parken brukar kalla dom hehe. Dom säljer ju glass i parken och vi är där varje dag, så de blir att vi äter glass där 2 ggr i veckan hehe. men idag tog jag någon mjuk chocklad kaka för omväxlingens skull. Nee, funderar på om ja ska ta bussen till Leytonstone nu och köpa billigt godis på tesco. Är så sötsugen!!! gah! Helg imon oxå, längtar!!


våååår!!

gatan dom bor på


Taco & New Moon

Hade en super trevlig kväll igår med Anne!! De blev tacos och New Moon hemma hos henne i Greenwhich. Blev även en massa prat om resor och spöken? Vet inte riktigt hur vi kom in på de hehe, men ja lyckades skrämma upp henne lite grann. Hon är ju hemma själv nu när hennes familj är i Frankrike. Sen hörde vi självklart massa ljud utifrån köket och när vi sparng ut för att kolla va de va, ja då blev de knäpp tyst hehe. Måste ha varit katten tänkte vi då, och då kommer den bakom oss, haha. De va nästan så vi sket på oss, haha.
Glömde nämna att Anne satt och prata danska och jag svenska en stund, bara för att se om vi förstod varandra lika bra som när vi pratar engelska, haha. Gick ju utmärkt, nästan hehe.



MUMS! var ju ett tag sen ja åt tacos! De är nog bland de bästa som finns ;)

Anne, super trevliiig tjej! I januari ska hon ut och resa runt lite. Så om ja lyckas få ihop lite pengar tills dess, så tvekar ja inte en sekund på att hänga med! hade varit super kul!! :) hoppas hoppas!!

Bättre än twilight, är den inte?


Liverpool street


Kom hem för en stund sen. Tog tåget till Liverpool street efter att jag slutat för dagen och mötte upp Leni. De tog ett tag innan vi hittade varandra haha, men när vi väl fann varandra så satte vi oss på ett café. De blev en väldigt lång diskussion om vilka bitches vi varit ( eller är? haha ) och hur illa de brukar sluta för oss när vi festar. Vi kom oxå fram till att vi aldrig borde dra ut och festa ensamma!! haha. Neee, nu måste jag sova. Längtar till imon kväll!! night, night! xx


13 - 04 - 10


Sötisarna sover så gott nu så ja passar på att sitta här lite. Började inte fråns 12:00 idag..sköönt med sovmorgon! I vanliga fall så börjar jag 09:00. Inte så illa de heller hehe. Sen slutar jag vid 17:00 förutom på onsdagar och fredagar då jag slutar 13:00. Sen är jag helt ledig varje lördag och söndag. De är super! Ikväll blir de att träffa Leni! Men nu ska ja fortsätta att titta på bella&Tyra show. Pussar från London!


Mitt Rum

De här är mitt rum hos familjen i London och om allt går bra, så kommer ja stanna här i 6 månader! Alltså till i början av Oktober. Hur ska ja klara detta? hehe. Förhoppningsvis så kan ja komma hem en vecka till sommarn och hälsa på iaf. Sen hoppas ja ju på att jag kan få lite besök här oxå! :)

Affisherna är inte mina. Har inte gjort någon större ansträngning i att få de fint, Inte än hehe.  Lite foton på väggarna kommer nog med tiden. De är stort och jag har allt jag behöver så de funkar bra! :)









Ljushårig igen?

Njaaa, blond ska ja ju inte bli igen iaf men ljusare ska de bli. Hatar mitt hår just nu. Både härfärgen och längden. Sen har ja ju fått en snygg utväxt nu oxå. Nee ush, nästa vecka ska de bli kortare och ljusbrunt med lite ljusare slingor. Ja behöver lite förändring!!! va tycker ni om färgen nedan? eller är den för ljus kanske?


Madame tussauds

Har haft en jättetrevlig dag på Madame tussauds med Emelie. De blev en hel del bilder! hehe. Har inte tillräckligt med ork att ladda upp alla här, men nårra måste jag ju visa. Blev dock inte världens bästa bilder, haha! Men kul hade vi iaf ;) Efter de proppade ja i mig en pizza och nu har jag ätit middag med familjen så ja känner mig en aning mätt och trött just nu! Så de blir att ta de lungt ikväll med någon film kanske. Känner mig på riktigt bra humör idag iaf :) Kan de va vädret? eller kanske att ja just nu befinner mig i London??!! :)


Va gjorde min Robert där? ;)

Robert Pattinson, vem annars ;) grrr!!

Johnny Depp å ja försökte se riktigt seriösa ut

Will Smith & ja var coolast på stället ;)

Orlando blom.. graow!

Tom cruise

George Clooney va lite sugen på mig tror ja...

John Travolta va oxå där ;)

Och sen shrek den lilla hunken ;)

Omringad av prinsar ;)

Där är ju han med lika stort IQ som jag ;D

Zac Effron :))
'
Jag och Michal Jackson var riktigt stiliga ;)

Jim carrey va på G! ;D

brittan

snyggingen Leonardo dicaprio får avsluta :)


Middag vid Themsen

Igår kväll blev jag och Emelie sugna på att ta en middag vid Themsen. Så vi tog tunnebanan till waterloo där vi sen hittade en jättestor och mysig matplats med utsikten över Themsen, London eye, Big ben och the palace of westminster. De va inte en kotte där uppe men hur mysigt som helst!! Inte varje dag man har den utsikten inte. Middagen sen bestod av hederlig mcdonalds mat. I love skräpmat!! hehe


Big Ben

the palace of westminster

Jag

London eye

Hur mysigt??!!!

utsikten :D

Där uppe satt vi och åt :)

muums ;) hehe

Emelie :)

De där va lite coolt tyckte jag :P


Im walking on sunshine

Solen skiner här i London även idag, underbart! Så jag och barnen har varit en runda i parken idag igen.
Ja och just de, glömde berätta hur trevligt jag hade de imorse... Joo ja lekt häst med barnen och efter en stund gick pojken på toa, men kom snabbt tibax igen och satte sig på mig. När han sen ställer sig upp så upptäcker ja att han kissat ner sig. Så undertiden jag tar av hans kläder så springer flickan in på toa med hennes gosedjur (som hon alltid måste ha när hon sover) och doppar den i toan där han precis har kissat. Sen springer hon med den och skvätter ner hela toaletten med kiss. Visst är barn underbara :)
Känner mig ganska trött nu och vet faktist inte vad ja ska hitta på ikväll. Mina vänner tycker ja ska hänga med till puben men ja vet inte om de e någon bra ide om vi ska upp tidigt imon. Ja vill sitta på en uteservering och äta! jaja, vi får väl se vad som händer :)


Ben and Jerry

Har bestämt mig för att börja blogg igen nu när ja känner att ja äntligen fått tid till de och mer ork. Är dock inte i Harrogate längre ( som de står i bloggen ) utan i London. De händer så mkt här och ja tänkte ja skulle dela med mig lite! :)
Idag har de varit jättefint väder med sol och blå himmel, så jag och barnen gick en runda till parken.
Senare mötte jag upp Leni på oxford street. Eftersom de va så fint väder så bestämde vi oss för att ta en ben and jerry kul glass. Mmmm farligt god glass! Liknade dock inte en kul glass direkt och desutom rann hälften av chockladsåsen utanför. Ny på jobbet kanske? :P Sen gav han mig 20 servetter, vilket kanske kunde behövas... hehe


Matade ankorna och en fet svan dök upp


jättemysigt i parken (:


Jätte trevlig tjej! :)

Inte så himla fancy kanske?


RSS 2.0