Bajs bussar...

Besviken ja blir ååh!! Jag kunde inte hitta någonstans på hemsidan att tågstationen fortfarande skulle va stängd idag. De är ju så att jag lånar mina värdfamiljs oystercard så ja kan åka gratis vart jag vill i London (som sagt). Men jag måste ta tåget till zon 2, för att sen kunna ta tunnelbanan. Så när jag upptäckte att tågstationen var stängd så försökte ja lösa de på nåt sätt..men de slutade med att jag yrade runt på olika bussar i 1h istället. Kunde ja inte offrat 3 pund istället och åkt från zon 4. Så nää ja träffade aldrig Ida eller Johan ikväll, tråkit! Missade Ronja när hon va här oxå, suck !! Så jag åkte till tesco istället (wiho!) och köpte walkers som ja sen proppade i mig till mamma mia. Så de känns lite bättre nu haha, men bajs på London bussar... inget kan bli mer komplicerat asså haha..





Bank holiday

Ja vaknade av att min värdfamilj kom hem imorse. Ja somnade om men vaknade igen vid 11 och tänkte gå upp och fråga hur resan var, men alla låg och sov som stockar. Ja vet inte riktigt va som händer idag. Är ju bank holiday och då brukar ja få va ledig. Men kan hända att dom behöver mig idag nu när dom precis kommit hem. Annars ikväll vid 6 tiden så ska ja träffa Ida och Johan för en latte på starbucks. Hon har varit au-pair i USA och landade i London igår tror ja. Ska bli kul ! På tal om nåt helt annat... så känner ja mig jättesugen på svenskt godis!!!! hehe. Ska lägga upp min beställning på godis så ni kan skicka hit de sen (a) hehe.


Eurovision night

Kate satt fast i tunnelbanan och blev försenad hem till mig igår, men vi skyndade oss till tågstation så fort hon lämnat av sina väskor hos mig. Som sen visade sig va avstääängt. Så irriterande! Hänt två ggr nu. Igår och på min födelsedag!! Klart att dom skulle lyckas pricka in den dagen! Så vi försökte hitta en annan väg som skulle gå snabbt, men de gick åt skogen hehe. De slutade med att vi kom ännu längre bort än ifrån där vi börjat. Vi kände oss så grymma! Hata London bussar asså! Efter bara sådär 2h eller nåt var vi framme vid sv kyrkan för Eurovison! Tyckte att de va ganska bra i år även om Anna inte va med. Men satt ju lixom och gapskratta åt hälften av bidragen hehe. Diggade killen som stod och jukade med saxofonen, men mina favoriter var nog endå Cypern och belgien. Fattar inte rikrigt hur Tyskland kunde vinna. Hon stod ju mest bara och flaxade som en liten fågelunge. Ganska kul de oxå. 

Efter Eurovsison drog vi lite oplanerat hem till elinors pojkvän. Egen designad lägenhet och allt.. Vissa har de bra hehe... Vi tog några drinkar och hamnade på en matta. Där snackade vi och skrattade bort resten av kvällen. På hemvägen kom jag och Kate vilse igen! oväntat! haha. Var hemma sådär halv 6 på morgonen och har spenderat resten av dagen i sängen. Tack för en kul kväll girls<3


Kate & Emelie

Jag & Kate

Han hade redbull med "diamanter" aaaah ja som älskar red bull haha ;)

Kate & Ida ;)


No Eurovison whitout Sweden! buhu!



Ja har varit duktig och städat hela morgonen.. familjen kommer ju tibax imon el på sönda? buhu.. Men om tre veckor så drar dom igen! woho! hehe. Träffade först Anne igår och bara satt i parken och pratade skit. Glömde föresten bort att skriva att vi såg Lizzy Pattinson uppträda (Roberts Pattinsons syrra) förra veckan och nårra andra artister, som ja nu inte kan minnas namnen på hehe. Detta sändes tydligen live på tv. Minns inte var det va men de var inne på en ganska liten pub och vi satt långt fram. Så nu har man varit med i tv oxå hehe. Sen så stötte man på hans andra syrra inna på toan hehe. Såg ju SATC2 igår kväll oxå med Carmen, Ida & Elinor. Den va ju skitbra! Bättre än jag hade väntat mig faktist! Ikväll blir de ju att se på Eurovision i svenska kyrkan. Men de känns lixom inte lika kul längre.... behöver ja nämna varför?? Vem ska man nu rösta på då??? UK har ju värsta tönt låten!! ÅÅÅÅH dumma europa och stackars Anna!!!! Aja nu måste ja skynda och fixa till mig lite snabbt innan Kate kommer. Hon blev "utslängd" från hennes familj, så hon ska få sova hos mig inatt. Vi ska möta upp Emelie ikväll och nårra till tror ja..och köpa lite svenskt godis innan eurovision.. Finns en svensk affär där i närheten. Har aldrig varit där så de ska bli kuuul. Efter Eurovsion så sätter vi oss nog på svenska puben och täffar de andra girlsen..


SATC2 tonight



Tänkte bara slänga in ett snabbt blogg inlägg nu innan ja går. Ska snart ta tunnelbanan till Anne. Har inte riktigt bestämt än vad vi ska hitta på dock.. Sen ikväll blir de middag med girlsen och sen premiären av SATC2!! Lääängtar! Nää nu ska ja klä på mig och bege mig! Vi hörs ikväll eller imon! Den här helgen kommer ja va ganska busy!


Camden market

Mötte upp Emelie idag vid 11-tiden (lyckades ju försova mig igen) för att gå en sväng på marknaden i Camden. Eftersom de var en vardag och ganska tidigt så var de heller inte så mkt folk som de brukar va..skönt. En sliskig kille vid ett stånd försökte sälja ett linne till mig genom att flörta en massa. Han frågade va ja gjorde här och ja svarade att ja va au-pair eller nanny då (alla fattar inte va au-pair är). Då påstod han att han behövde en nanny, till han själv..eew!!! Sen fick han ont i hjärtat för att ja hade pojkvän..(mm bäst & svara ja på den frågan så man blir av med dom) När vi kände oss lite hungriga så gick vi en sväng bland matstånden och där försökte dom tydligen med allt för att få en att smaka. En av killarna försökte med "smaka så får du mitt nummer!", Öhhh??? HAHA. Människorna här är i en särklass för sig själva (:... Vi bestämde oss iaf tillsist att ta en chicken fajita, trots att curry goat lät väldit frestande... Blev dock inget annat köp eftersom ja inte kunde bestäma mig för va ja ville ha..haha..

Nu vet jag inte va ja ska hitta på. Flickorna från SATC ska tydligen befinna sig på rödamattan vid leicester square (här i London för er som inte vet var de är) om en kvart. Men alla jobbar & jag har inte lust att dra dit själv. Ja menara ja har ju redan träffat Robert Pattinson, så alla andra kändisar känns ju såååå tråkiga nu..haha skoja. Ikväll är de semi-final 2 av eurovsion, måste se anna ju och rösta sönder så vi kommer till final !!!



Visst e dom himla coola?


funderar på att pierca & tatuera mig där..

En resturang..kan man inte tro?

Ja glider numera runt på ett lejon i London..



söta vi blev på denna..



brunette with such class, she’s hard to forget

Hur kommer de sig att jag fortfarande är trött? Vaknade och gick upp runt 12 tiden och har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta. Fast jag städade lite på rummet, vattnade blommorna i pyjamas (ja så lat har ja varit idag). Alla jobbar ju nu när jag är ledig under veckan..suck. Men Emelie har några timmar hon är ledig på dan imon, wiho! Så vi ska dra till camden för att gå på markand. Har inte varit där mkt, men ja diggar stället asså.. Hade ju inte med mig kameran sist, så de lär nog bli en del bilder imon, så kika in då..


Bild från när ja va i kOKO (en nattklubb i Camden)


25-05-10

Ja är verkligen skittrööött...Har inte hunnit blogga de senaste dagarna. Igår var de ju typ 34 grader ute, vindstilla och inte ett enda moln i sikte. Fifaan så varmt! Så ja passade på att ligga ute i trädgården och jobba på brännan (som alrdig någonsin kommer att exisitera). Senare mot kvällen mötte ja upp girlsen vid convet garden för en mysig middag. Åkte hem och försökte sova (första natten helt själv). Hörde ljud från nedan våningen och började skaka som ett asplöv (skojar inte). Vaknar upp skittrött men pallrar mig upp endå och drar till primark och oxford street för att shoppa en massa. Kan visa bilder sen när ja orkar & har tid...kanske. Ska iaf försöka sova nu..men ja kommer ligga på helspänn som igår. Somnar man stressad så blir man inte riktigt utvilad. De kände ja ju av igår. Men nu är kniven placerad under sängen, överfalls alarmet och mobilen på nattduksbordet hehe. Nämnde jag att en tjej hade blivit knivhuggen den 3 april vid tågstationen ja alltid går hem från på nätterna? upptäckte lappen på kiosken för nån dag sen. (okey mamma bli nu inte orolig hehe) Nää nu ska ja inte va löjlig & börja skrämma upp mig! skärp dig emmelie ;) puss & gonatt på er!


West end clubbing & Hyde Park

Har inte hunnit sitta vid datan så mycket denna helgen. Har varit ute en massa. I fredes satt vi ju i hyde park och förfesta lite innan vi drog vidare till chinawhite. Hade en helt okey kväll asså. Nattbussen hem sen tog ju 2h och sen glömde jag bort var jag skulle byta. Så jag gick hem från wanstead kl.4 på morgonen, vilket tog mig 30 min. Tur att jag hittar därifrån, men de va ju as kallt och sen hade jag ju inte världens minsta klackar heller. De är sånt man får ta när man är blond :P

Igår mötte jag upp girlsen för att sola och ha lite pick nick i Hyde park. Vädret var ju hur nice som helst med lite vindar som svalkade i mellanåt. När de började bli lite för kyligt drog jag, ida och elinor hem till mig och lagade lite mat. Jag fick lära mig hur man äter pasta med gaffel och sked haha. Är de bara jag som är helt efter och äter med gaffel och kniv el?

Idag har de inte varit ett moln på himlen och helt vindstilla, så vi la oss i hyde park idag igen för att försöka bättre på brännan lite. Höll typ på att dö och nu är ja typ röd som en tomat i nyllet. fint de! Men har iaf haft en rolig helg med fina vänner och fint väder! ..å nu kommer värsta bildbomben från i helgen..!


från i fredes, hyde park & chinawhite











I Hyde park från igår..




Och nån bild från idag i Hyde park..


London, lets go!

Ska snart möte upp ett gäng tjejer för lite förfest i hyde park. Sen drar vi vidare till carnaby street för att mötta upp ett till gäng och sen blir de chinawhite, massa dans och gratis drinkar!! Jag är så PEPP!! ;) Vi hörs imon om ja fortfarande e vid liv! haha skoja ;)



peppar lite till Alexandra Burk - high heels

21 - 05 - 10

Har legat och latat mig hela dan i trädgården och bara njutit av ensamheten och den härliga värmen! Kunde inte ligga kvar i sängen imorse när ja visste att jag äntligen var ensam hemma! hehe.


Härlit med hängmatta ju!


Good News

Fick lite oväntade men goda nyheter igår. Min värdfamilj åker till barbados imorgon och kommer inte tibax fråns på söndag! Hur niiice??! ;) Sen den 20 Juni åker dom iväg en vecka också till tyskland, så funderar på att åka hem och hälsa på då men tror inte de... Hade varit roligare om folk hade kunnat komma hit och hälsat på istället tycker jag!! Förhoppningsvis kommer Louise eller syrran hit :D

Mötte upp Carmen igår oxå för ung i London. Där hade dom gjort chokladboll smet som vi skulle få rulla, men ärligt talat vem orkar de? hehe. Så vi satt och slevade i oss smeten istället muuums. Sen drog vi en sväng till the harrcourt arms (sv puben). Träffade en ny tjej från skåne oxå, alltid kul och träffa skåningar..


Day 'N' Night

Träffade Ida igår vid leicester square och var inne på någon comedy club som hette laughter lounge? Tror ja de va. Kan ju alltid va kul att testa på något nytt tänkt vi, men de va inte så kul nej...hehe. Var inte allt för lätt att förstå va alla sa. Roligast måste väl ha varit när de två killarna från publiken steg upp på scenen och tvingades att dansa runt en stolpe, de sexigaste dom kunde till lady gaga. Annars så njaa..hehe. Men nu har man ju testa på de iaf! För övrigt så går "Day 'N' Night" på repeat i mitt hue just nu! Ja skyller på Ida..och ja skyller på killen från i lördes :P


Tuesday

Fy va härligt väder de är ute idag! Har dock inte slutat än men fick sluta lite tigare igår, så ja stack en snabb runda in till stan. Köpte en söt kläning och en ring på New look. På tåget hem var de smokat (som vanligt på central line) Lyckas fastna med tröjan i en killes väska och dras med ut. Dom andra försökt få loss mig men tillsist sa han bara "sorry" och rev bort tröjan och hoppa av...grr! Tur för han att de inte syns nåt nu! Dock syns fortfarande mitt brännmärke. Min värdmamma upptäckte de idag när jag diska "Ohh my goood, how can a radiator be that hot??!!" precis va ja oxå tänkte... Men ja ska väl inte säga nåt. Stackars ida fick värsta brännmärket på ryggen :S Ska nog träffa henne ikväll dessutom och fortsätta skratta åt i lördes :P hehe
 


 Fick denna igår av min värdmamma, muuums


This is how them girls get down, Just another night in London town

Vaknade upp runt 4 tiden idag, fi fan asså haha. Var inte hemma fråns 8-9 nån gång på morgonen. Igår kväll var verkligen gaaalet! haha. Blev först några drinkar på en pub och sen drog vi vidare till Amika. Där blev de än massa dans, massa gratis drinkar och vi hade verkligen grymt kul! Blev dock lite för mkt gratis drinkar för mig och ida mot slutet där..haha. Hamnade tillsist på en "efterfest" i närheten som flippade ur en aning haha. Jag gick sen därifrån med ett rött öga och ett stort brännmärke på handen... don't ask!! haha (och nej ingen slog mig) Okej brännmärket fick jag när jag trillade ur badkaret och tog på elementet brevid mig som var verkligen sviiiiin varmt! Har nårra galna videos från slutet av kvällen när vi sitter i badkaret, men tror inte ida skulle bli så glad om ja ladda upp dom?? haha. När klockan sen var runt halv sex nån gång så tog vi en frukost på mcdonalds innan tunnelbanan började gå igen. Som sagt en riktigt galen kväll blev de..ja iaf för min och Ida's del ! haha.


















Jag kl. 7 på morgon med en elefant, don't ask why!! haha


Tonight im not the same girl



Blev en shoppingrunda på oxford street idag. Letade efter en kläning att ha till ikväll men de blev två nagelack istället. Kör på en svart plajett kjol och en blommig top istället tror jag. Ska snart möta upp Carmen, Leni och ett annat gäng tjejer vid high street kensington och sen dra vidare till någon pub där omkring. Senare blir de förhoppningsvis att vi drar in på amika och slår klackarna i taket! ;) Ska festa och dansa för min vän Nathalie som fyller 20 idag! GRATTIS på dig! <3

Nu är blondie i farten igen...

Var och hämtade min data för en stund sen.. Lyckades ju få virus på den, så nu har dom rensat och ominstallerat om allt skit på den. Billigt var de ju inte heller.. suck!!! När jag först kom och lämande datan så frågade han vart jag kom ifrån eftersom han inte kände igen språket på min data. Så svarade ja Sverige då ju och han bah "Är Sverige typ samma som Schweiz?" HAHA. Illa att inte veta vart Sverige ligger när man bor så pass nära endå!! eller?? Ingen här verkar veta vart Sverige ligger, skamligt tycker jag!! hehe. Sen när jag kom för att hämta den så frågade han (en annan kille) vilket språk de var, för han hade inte fattat ett skit när han skulle försöka fixa den haha. Men han lyckades iaf, men nu är de på engelska och de gör inte så mkt. Sen hade han tvättat den oxå haha. Den va jättedammig när jag tog dit den. Tog sen en snabb runda genom området för att se om jag kunde hitta någon kul affär eller något annat intressant. Har ju inte gått runt och kikat i mitt område något alls typ. Upptäckte ganska snabbt att de kryllade av indier. Baaara indier hehe. Kändes som ett ghetto och lite thailand-feeling över de hela haha. Hittade ett Tesco och köpte mig lite godis. Pinsamt nog snubblar jag över en box med dricker så att alla trillar ut. Brevid sitter killen som var påväg att sätta dom på hyllan. Ja bara "Ooops SORRY! SORRY!" men han va cool lung å bara "are you alright?" och ja bara "yeah im fine!!". Ja låg ju inte på golvet precis hehe. Sen erbjöd jag mig att hjälpa han men han bah "It's okey, are you alright??" ja bara "eeh yees? Sorry again!!" hehe. Nää sen blev man ju röd och gick och skämdes...hehe. ja är så pinsamt klumpig! gaaaah! Men är man blond så är man hehe..

Nee nu hade jag tänkt att sova en stund. De blir en lugn fredag eftersom jag inte känner mig hundra och sen ska jag ju babysitta ikväll. Igår var jag så trött att jag gick förbi mitt eget hus, haha. Nu rakade ja trycka pa nagon knapp sa ja helt plotsligt inte kan anvande bokstaver med tva prickar oxa. HAHa, bra emmelie! Ett tecken pa att jag borde lamna datan nu tror ja! haha.


Wednesday evening

Mötte upp Carmen på oxford street igår och gick in en sväng på H&M och råkade glömma bort tiden (typiskt mig). Tog sen tuben snabbt till convent garden för att möta upp Leni och ta en snabb latte på starbucks. På tåget lyckas ja få latte i ögat. När ska ja börja förstå att drickan ska genom munnen och inte ögat...? Senare blev de "ung i London" och där var de pizzabak på gång. Träffade en tjej från kristianstad som visade sig ha en mamma som undervisade på omvårnads linjen på stenforsa. Så jag hade troligen hennes mamma när jag gick där? Världen är bra allt liten ibland. Även London. kvällen avslutades på harcourt arms med kopparbeeeerg! btw...Solen skiner för fullt nu! Ser ut som de kommer bli en solig helg! (:


En gammal bild på Leni när vi träffades första gången (:


Wednesday

Ush har blivit riktigt förkyld nu. De både syns och känns. Inte så konstigt kanske med tanke på hur jag och Carmen sprungit runt, mitt i natten i hela London under helgen och frösit aset av oss haha. De hindrar mig dock inte från att dra ut och träffa lite vänner ikväll (även om jag kommer vandra hem som en zombie)
Har inte rirkigt orkat klä på mig idag heller, så ja går fortfarande runt i min mjukis tröja och mina gosig sockar (som ja i vanliga fall sover med). Ska försöka hinna platta håret nu med innan ungarna vaknar. Plattången luktar bränd skinka ungefär. Har ju tappat den i golvet ett x-antal ggr men den har inte brunnit upp än iaf. Vi har någon här på besök nu oxå och som ska stanna här i några nätter tror ja.. (inga playboy reportrar denna gången hehe) Hon är här för att hälsa på sin familj bla. som hon va au-pair hos för 20 år sen, cooooolt.


Efter regn kommer solsken..

Känns inte riktigt som om ja fick fram allt jag ville säga i mitt förra inlägg och de blev mest bara massa flum på slutet. Lovar att jag inte ska sitta och flumma vidare på de nu. Blev ju hur långt som helst hehe. Suger på sammanfattningar! Men nu har ni förklaringen alla ni som undrat varför jag bytt familj gång på gång. Men vad jag menade med att ingen fanns där och stöttade, så menade jag att de inte fanns någon där på plats eller ens i näreheten som kunde komma och hjälpa eller bara trösta mig. De finns lixom ingen att gå till, ingen som kunde sitta brevid och torka dina tårar, som man vanligtvis är så van vid. Ja kände inte en kotte?! Den enda som egentligen VERKLIGEN stöttade mig och ville hjälpa mig (men som inte var där) var ingen av mina "närmaste vänner" som jag trodde och hoppats på... Utan Janina min gammla gymnasievän. All creeds till henne alltså!! Glad ska man va om man har henne till vän! <3


Btw, solen ser ut att vara påväg tibax! woho! :D


I'm a fighter

Oj om två dagar har jag varit i England i 3 månader, fatta 3 månader!! Nu har jag 5 månander kvar här OM jag vill åka hem då. För just nu trivs jag som fisken i vattnet! Har inte haft någon hemlängtan på ett bra tag nu heller. De första månaderna var riktigt kämpiga dock. Bytte ju som sagt familj två ggr när jag kom hit så detta är min tredje familj alltså! Ganska kul för varje gång jag nämner de får jag alltid samma reaktion "What?! varför??". Ja tycker såhär.. ska man bo i en familj i ett halvår, flera mil iväg så ska man trivas! Man ska inte behöva känna att varenda dag är en plåga. Inte heller ska man behöva gå runt och vara rädd eller känna att man är värdelös.

Först var jag alltså drygt 2 veckor i Harrogate, vilket slutade i katastrof. Varför Harogate? Joo, för att jag ville bort så fort som möjligt!! haha. Dom säger också de att man ska välja familj före stad och de va det jag gjorde. Ja tänkte också så om de va så att de skulle skita sig eller vara tråkit så skulle de vara enklare att hitta en familj i London när jag ändå redan befann mig i England. Första helgen i Harrogate funkade bra men sen spårade de ur.. Jag jobbade alltså för en ensam pappa med en dotter på 4 år. Mamman var alkolist och var bara tillåten att träffa sin dotter 3 h på en bevakad plats, en gång i veckan. När jag kom förväntade han sig att jag skulle veta alla min sysslor i förväg, utan att faktis inte ens ha gjort klart för mig vilka alla mina sysslor var. Han klagade på att jag inte var social, men varför skulle jag vilja prata med han? Han kom alltid hem med ett dålig humör och kunde få sina utbrott. En kväll när vi satt och åt och jag tog ketchup på min mat så skrek han "du får inte göra såå!!" och jag fattade ingenting och frågade "varför inte?" och tibax fick jag svaret "för att Molly inte får göra så!!!" och så ryckte han flaskan ifrån mig och ställde tibax den i kylskåpet. Något stod ju för f*n inte rätt till hos han! Jag vågade för f*n inte röra eller säga något tillsut för allt jag gjorde och sa var ju för fan f*n fel, och om jag inte gjorde eller sa något så var det också fel. När en vecka hade passerat så konstaterade han bla. att jag inte hade hjälpt han med maten. Han hade aldrig nämt att han ville ha hjälp. Va trodde han att jag var? en tankeläsare? Efter de kom jag och frågade han varje kväll hur jag kunde hjälpa han med maten. Gissa va jag fick för svar varje gång? "ja behöver ingen". Veckan därefter fortsatte han att klaga på att jag inte hjälpt han med maten??! Någon som kan förstå om jag blev förvirrad???? Jag fick höra att jag var självisk och både de ena och det andra! jag hade enligt han inte gjort ett skit! Jag kände därför att jag aldrig skulle klara av att stanna där i ett havlår, så jag började söka efter en ny familj. Jag tog första bästa familj i London, bara jag kom där ifrån! Jag stod inte ut! 


utanför mitt rum i harrogate

jag hamnade sedan i Greenford hos en mamma och pappa med 3 tjejer på 9, 7 och 4 år. Deras hus såg ut som ett bombendslag rent ut sagt. De var trångt och de låg högar med papper, leksaker och allt man kunde tänka sig överallt! Jag kunde inte ens urskilja var matbordet stod. Och nu överdriver jag inte!!! Jag fick jobba måndag till fedag och oftast lördag och söndag oxå. Om de va så att pappan hade varit ute på lördan och var bakis på söndan så fick jag aldrig min enda ledig dag som va söndan. Jag tvättade, jag strök barnens och pappans uniformer + alla andra kläder, sorterade och hängde ut till sex pers!!. Jag tog hand om disken hela dagen, städade barnens rum och alla andra rum. Föräldrarna var så sjukt lata och la aldrig tibax något. Inte konstigt de såg ut som de gjorde!
Min dag började 7 på morgonen, då jag gick upp och gjorde barnen luch-låder för skolan, klädde på den lille och gav henne frukost osv. Sen tog jag henne till skolan i hennes lilla vagn som tog mig 30 min dit och 30 min tibax. Fy f*n så drygt alltså! Hon vägde ton i den vagnen och när jag väl kom hem dog jag bokstavligen. Fick ont i både ryggen och röven! haha. Sen var jag "ledig" till jag skulle hämta henne igen (de äldre körde mamman till skolan)
. Men de fanns ju massvis och göra så då jag var "ledig" blev ju lixom ingen ledig tid. För mamman hjälpte ju lixom inte till ett piss!. Jag stod och gjorde allt om dagarna och jag kände mig som nån j*vla maid!! När jag hämtat ungen från skolan så gjorde jag lunch till alla barnen. F*n ta mig om jag lagt något på deras tallrik som dom inte tyckte om för då skrek dom och var odrägliga. Den äldsta på 9 år brukade klökas och spotta ut maten på tallriken om jag inte gjort chickenburgaren tillräckligt krisipig. Sen dax att plocka undan och sen hjälpa barnen med läxorna och underhålla dom samt alla andra sysslor med tvätt och städning. Vid 7-tiden förberedde jag den minsta för sängen och la henne. Vid 9-tiden gav ja de äldre snacks innan sängen och försökte få dom till sängs och varannan kväll skulle dom badas. En fråga bara.. varför skaffar man barn om man inte har tid att vara med dom ? För allt jag slet fick jag ynka 60 pund, fatta 60 pund!! Vilket är 750 kronor i veckan, alltså 100 spänn om dagen!!

Pappan var inte heller något att hurra för heller för den delen...Han satt i vardagsrummet framför tv:n i sin fåtölj med datan på högra sidan (spelade sitt krigarspel) och en papperskorg på vänstra. Han levde där när han inte jobbade. Det ända han gjorde var att klaga, svära och skrika. När han frågade mig vad jag ville ha på min pizza så svarade jag tonfisk och fick svaret tibax "jag tänker aldrig köpe en pizza med tonfisk, så fuck off!". När barnen skulle till sängs så skrek han och svor så att huset höll på att rasa. Barnen var skräckslaga och sprang kvickt som f*n upp till sängs. En gång la jag min mobil på matbordet brevid min tallrik när vi hade morsdag middag (jag hade inga fikor på mina byxor). Då frågade han va den gjorde där?? Tog den och la bort den. Det var mobilen som jag fått låna av dom, så jag skulle kunna ha ett engelsk nummer då. Sen tog han den och börja trycka på den och frågade om jag fann den användbar. Jag frågade varför han höll på och trycka på min mobil och han svarade "nee, bara trycker lite". Jag sa till han att jag ville ha tibax den och att jag inte ville att han skulle kolla på min mobil, som är en ganska personlig sak! Men han brydde sig inte och sen sa han "du fick ett sms, råkade trycka på de bara" och gav mig den. Sen när jag började sms så utbrast han "de där är väldigt otrevligt tycker jag" och ryckte mobilen ifrån mig och la den bakom honom. Vem gör så??? En annan gång när jag skulle ta barnen till parken packade jag tsm med dom en liten väska var med en vatten flask, chockladbar och ett äpple. Han blev sur och frågade "Varför tar ni med er en hel j*vla matsäck, ni ska ju inte vara i parken i timmar precis!!" och jag svarade tibax och sa att de bara var en vattenflaska, äpple osv... Då skriker han "du pratar inte i den tonen till mig, för de kommer du få ångra!!!" Den attityden hadde han varenda dag och mamman slavade ju bokstavligen för han! Nej så mkt arbetet, ingen ledig tid och en pappa med en sån attityd kände jag att jag aldrig skulle stå ut med i ett halvår.. så jag började fundera på att byta IGEN. Mamman hade sagt till mig att om de var så att jag skulle byta ja då skulle ja säga till 3 veckor eller en månad innan. Jag gick in på en au-pair sidan där ja hittat alla familjer och ändrade min status att jag sökte familj i april. Bara för att kolla runt om de fanns någon annan. Detta såg min nuvarande familj och frågade inte mig något om de. När dom sen snart skulle till Italien i 2 veckor så berättade jag för mamman att jag ville byta familj om en månad. jag behövde ju tid på mig att hitta en ny oxå. Då svarar hon mig "ja vi såg de på din au-pair sida, de kommer en ny hit den 17 april, sen kan du bara vara hos Sharon i 1 vecka för hennes familj kommer den andra veckan, sen får du ta in på hostel" Dom kastade alltså ut mig och dom hade inte ens tänkt att berätta för mig att de faktist kom en ny. Så från och med då så hade jag alltså 1 vecka på mig att hitta en ny... Dagen innan dom åkte till Italien så släppte dom av mig hos deras vän sharon. När jag kom dit frågade hon om jag hade pengar till mat och hon svarade att hon bara fått 60 pund för en vecka. De var tydligen bara pengar för att jag skulle få sova och skita i hennes hus.... Hon märkte hur frustrerad och ledsen jag var över hela siutation och gav mig mat iaf... Jag började sen att söka efter en ny familj och lyckades hitta två stycken som jag nu kunde besöka i förväg. Jag försökte lugna ner mig och bara täka postetivt. De va tredje gången gilt nu. Nu skulle de bli bra.. Jag hittade bla. denna familjen och här är jag nu och har varit här i över 1 månad och trivs!


Gatan jag bodde på i Greenford, inte så najs..

Jag tycker det är ganska starkt av mig att ha stannat kvar i England trots allt. De har verkligen varit en utamning för mig och jag har mått så dåligt, gråtit floder och ingen har varit här och stötta mig. Men jag gav lixom aldrig upp.... och jag ångrar ingenting nu i efterhand. Det har bara gjort mig starkare och mer erfaren! 

The bad boys are always spinning my mind

Har minsann inte blivit mkt sömn denna natten heller inte hehe. Har ingen aning om när jag somna? Har inte sovit mkt iaf, för de känns. Jag och Carmen drog iaf ut igår igen till något danställe runt soho. Carmen stötte på tre fransmän som drog med oss dit. När stället stängde drog ja & Carmen till cafe rimini och åt kebab och sen hamnade vi på någon "efterfest" vid oxford street och slaggade där. Trevlig kväll iaf så ja ska inte klaga! Neee, nu ska ja sova en stund!!


någon?... jag & carmen

Carmen och... en fisk? fjortis?


You're that guy I'd be stupied to trust, but just one night couln't be so wrong, you make me wanna lose control

Vaknade inte fråns 15:00 idag och gick upp och tog ett långt bad hehe. Hade en grym kväll på Chinawhite igår med Carmen. Träffade även två stycken trevliga au-pairer från härliga Göteborg! Till sist hamnade vi på någon efterfest i putney. Kl. 5 på morgonen när tunnelbanan började gå igen så bestämde jag mig för att dra mig hemmåt. De tog mig 2h att komma hem! fiii f*n säger ja bara! Så runt 7-tiden var jag hemma och va inte i sängs fråns 8 nån gång.. puh! Känner att de kommer bli mångra grymma party kvällar på chinawhite i fortsättningen ;)

Fick nårra fina bilder från igår oxå minsann! haha!






Hoppas dom inte dödar mig nu för bilderna, haha. Men ja tyckte dom va så grymma! haha


We’re gonna have a real good time



I’m gonna leave the day behind
Don’t you worry
’cause I’m gonna have a real good time

We’re gonna have a real good time

I’m gonna leave the world outside
Spend my money

‘Cause it’s gonna be a real good night

We’re gonna have a real good night
Let’s go late night shopping
High street bopping
Let’s go West End clubbing
Champagne popping
Let’s keep it rocking
Party ain’t stopping
Let’s keep it, keep it rocking
Party ain’t stopping

9 to 5 (oh oh)
When it’s over I can come alive (oh oh)
I’m in the mood to live a higher life (oh oh)
Now when the DJ drops the subli mine
I’ll be satisfied

I’m gonna leave the day behind
Don’t you worry
’cause I’m gonna have a real good time


We’re gonna have a real good time

I’m gonna leave the world outside
Spend my money
‘Cause it’s gonna be a real good night


We’re gonna have a real good night


Could i have a horse for my breakfast, please?!

Jag skojade med Ezra innan att han åt som en häst när han bad om mer cherioos. Sen tog jag ut paktet och bar på den som om den vore lika tung som en. De tyckte dom va skitkul. Nadia är bara 1,5 och är också helt galen i cherioos. Gissa vad dom sagt de senaste gångerna nu när dom velat ha cherioos? Ja fattade först inte.

Ezra: - I want a horse!! pleeease!
Nadia: - Hoooses! Hoooses!! pleeeease!

Shopping och kubb i Regent's Park

Nu sover skitungarna så ja passar på att blogga lite. Igår iaf så slutade jag vid 1 så jag sprang några timmar på stan och spenderade lite money. Sen mötte jag upp Carmen och vandrade med henne och ett annat gäng till regents park för lite kubb. Måste vara finaste parken jag sätt hittils! hehe. De blev dom yngre mot de lite äldre. Vi vann första rundan men sen gick de utför.. När de sen började bli lite för kallt så drog vi en snabb runda till puben the Harcourt arms, tror ja den heter? haha. En svensk pub iaf. Har varit där många ggr men kan fortfarande inte komma ihåg namnet, bra emmelie! Träffade lite nya människor och hade trevligt, men sen när man går hem så går ju klart den största och tungaste påsen sönder.. Min vanliga tur de (:



Vårt lag

Söta carmen

mysdress från primark

jeans jacka från bik bok

2 linnen och en topp från bik bok

väska, inneskor och sockar från primark (ja jag fryser inmohus!)

tröja från primark


En "liten" lista..

1. Hur gammal är du om fem år? 25

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Ezra & Nadia

3. Hur lång är du? ca 173

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Luftslottet som sprängdes

5. Vem ringde du senast? ööh...

6. Vem ringde dig senast? Leni

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "now, we are just hanging and watching a movie here :)"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? smsa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? inget av de (:

10. När såg du senast din mamma? de va över 2 månader sen :(

11. Vilken ögonfärg har du? Blå-grå

12. När vaknade du i dag? 08:00

13. Vilken är din favoritjulsång? Rockin' around the christmas tree

14. Vilken är din favoritplats? Thaaaaailand!


Man hade ju inte precis tackat nej till att åka tibax dit!!

15. Vilken plats föredrar du minst? kan inte komma på någon nu..

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Grejen är den att man vet aldrig med mig... Jag ändrar mig dagligen om vad jag vill göra med mitt liv i framtiden.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? ja vet inte rikrigt... kunde va lite rädd ibland över att de skulle krypa upp en rått eller en mus i min säng.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? busungarna ja tar hand om

19. Hur stor är din säng? lagom för mig

20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? med! Annars fryser ja aset av mig här!

22. Hur många kuddar har du i sängen? 1

23. Hur många landskap har du bott i? 2

24. Vilka städer har du bott i? bor ju i London för tillfäligt. Sen har ja jag bott i varberg/falkenberg där omkring och de räknas väl som en stad.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota

26. Är du social? jag försöker och de går frammåt

27. Vilken är din favoritglass? Ben and jerry!! (cookie dough)


28. Vilken är din favoritefterrätt? vet inte rirkigt.. Något som innehåller choklad och bär

29. Tycker du om kinamat?  super gott

30. Tycker du om kaffe? med socker och mjölk, vet inte om man kan kalla de kaffe dock haha

31. Vad dricker du till frukost? mjölk! what else?

32. Sover du på någon särskild sida? ja sover i en enkel säng för tillfälligt

33. Kan du spela poker? Nej, inte längre

34. Tycker du om att mysa/kela? vem gör inte?

35. Är du en beroendemänniska? Fattar inte riktigt vad som menas med de men jag har blivit väldigt independent.. vill inte vara beroende av någon, som en pojkvän tex..

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? aah kungen ju ;)

37. Vill du ha barn? i framtiden hade ja velat ha 2 som max

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och en del tyska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Tror inte de

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Tycker inte om badhus och mörka hav. Föredrar att bada i en pool eller ett hav med klart vatten.

41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder och party kvällar..

42. Äger du dyrbara smycken? inte precis haha

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? The hills & Kvarteret skatan


44. Kan du rulla med tungan? njaa

45. Vem är den roligaste människan du känner? oj, hmm känner många roliga människor juu

46. Sover du med gosedjur? nää, min säng e ganska tom

47. Vad har du för ringsignal? fortfarande just dance med Lady gaga sen något år tibax

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja ett har jag nog

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? min kläning

50. Flirtar du mycket? vad tolkas som mkt?

51. Kan du byta olja på bilen? för lat för att lära mig sånt

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste? Twilight

54. Läser du någon dagstidning? Nej har inte läst någon här än

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? jag älskar att dansa!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? heart

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? en shoppinglista

59. När var du i kyrkan senast? för förra onsdan tror ja de va

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Ann, helt klart. Glömmer aldrig när vi stod och dansade i klassrummet till macarena haha.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? kan inte minnas


födelsedags firande

Ush..har nog inte sovit mer än max 2h i natt för jag kunde ju inte sluta babbla igår kväll när vi skulle sova hehe. Hade iaf en jätte trevlig kväll igår. Även om adam det lilla aset (skoja) inte lyckades få in oss på nattklubben när kön blivit gigantisk. Typiskt! Men jag hade de super trevligt på middan iaf! Sötast var nog endå när resturangbiträdet började sjunga för mig och serverade min cheescake med ett litet ljus och sen började alla i resturangen sjunga för mig! Aww! :D Fick dessutom massa söta kort och roliga presenter bla. svenskt godis, kakor och knäckebröd av mina danska vänner haha :P I slutet av kvällen stack jag, Anna, Adam och min lilla allkohlist Carmen till en pub med grym musik och tog några goda drinkar! Vill tacka alla för en super trevlig kväll, trots att den inte riktigt blev som planerat !!<3


Anne, Leni & Kate (:

lol på mig :P

Kate, jag & Hannah (:

Anna & Lise (:

Mariah, Carmen, Alina & Teija :)

Vi visar upp vår fina dessert? hm :P

Carmen & Anna

Adam & ja

Anna & ja får avsluta (:


Tack för en fin 20-års dag!

Min värdmamma och barnen kom sjungandes imorse med en lite chokladmuffins med ljus. Syn bara att jag redan hade vaknat och stod inne på toaletten då haha. När jag öppnade dörren stod dom där alla tre och sjöng så fint! Så himmla gulligt! Bästa början på en födelsedag! (: Efter de mötte jag upp carmen och Emelie i parken för lite sushi, cupcakes och vin. Inte världens bästa väder men de va mys endå, hehe. Sen tog jag och Carmen en runda på stan och jag köpte min kläning till imonkväll. Sen blev vi himla hungriga och slängdes i oss tacos och satte oss sen på en bar och tog några cider/öl. Tack för en fin födelsedag och tack för alla grattis!! Imon kväll firar vi vidare med god mat, goda drinkar och maaaassa dans! Längtar!! ;) 



Muffinsen ja fick imorse :3


Presenten från familjen, va kan de va?? ((:


Choklad, ett fint grattiskort och money :3


Carmen & jag i parken, (jaa vi dricker vin ur mc-donals muggar :P)


Carmen och hennes värdmamma hade gjort super goda cupcakes!!


Emelie & Carmen (:


Vi upptäckte lite sent att de va kork på flaskan :P Men carmen
den lilla alkohlisten gjorde allt för att få upp den :P


Upptäckte denna inne på omklädnings rummet på next på oxfordstreet.
Sikken lyxig service då! ;)


När jag kom hem snubblade jag över den här paketen (:


De va från familjen & mormor & morfar! (: Grattis kort, tidningar, godis
och den där lilla grejen ser ut som ett överfalls alarm :P Har inte vågat
testa de för barnen sover :P TACK! <3





RSS 2.0