Tell me what's a girl to do when she's crying inside? I'm about to go and say, I'm jumping off this train, Whether wrong or right, I'll be gone by night


Ni missade väl inte victoria secret show ikväll? En av mina favorit modeller är helt klart Adriana Lima!

Var i stan en runda med Louise idag och köpte en topp till nyår. Känns skönt att detta året snart är slut. Vill verkligen gå vidare nu och börja om på ny kula. Detta året har dock varit ett av de grymaste åren i mitt liv. Jag kan tacka London för det! Flytten till London förändrade inte bara mitt år men även mig själv. Jag har verkligen vuxit som person och blivit mycket mer självständig. Får hoppas på att detta året blir ännu grymare. Kommer dock bli sjukt svårt att slå 2010!

We'll do what we gotta do, see what we gotta see, and if in the end we end up together, then we'll know it was meant to be.

Bina's kamera ligger här så snodde precis lite bilder från julafton och julbaket med kusinerna.


Julafton firades hos mormor och morfar med kusinerna

många snälla barn i år..

Hundarna var oxå julfina!

Lite bilder från julbaket..

Ja det blev en hel del bakat av de här..

Min misslyckade nougat.

När jag sen ska slänga den så hamnar den sjävklart på golvet...förvånandsvärt!

Vill höll på att baka ända till 11 på natten, sen fick vi nog..


I wonder if I ever cross your mind. For me it happens all the time.

Har sammanfattat lite av vad som har hänt de senaste dagarna. Har blivit väldigt lat med att blogga på senaste...De lär de dock bli ändring på så fort jag kommer tillbaka till London igen. Händer inte mkt intressant i denna skithålan kan jag lova...



Måndag:
Tre rätters middag med kusinerna hemma hos oss. Tomatsoppa stod som förätt, kyckling gryta med curry och ris som huvudrätt och chocklad fudge med grädde som efterrätt. Men av någon anledning så hamnade större delen av grädden överallt förutom på kakan :P I vilket fall som helst så blev de riktigt gott och vi blev så mätta att vi rullade fram. I helgen hade vi tänkt göra nåt liknande. Kvällen avslutades sen med några avsnitt av lost.

Tisdag:
Spenderade större delen av dagen på ikea med kusinerna. Medan jag och Bina letade bord till hennes lägenhet så sprang elin och ellen efter ikea pojkarna :P Blev några avsnitt lost sen på kvällen och satt sen uppe halva natten och snacka med elin och ellen om allt mellan himmel och jord.

Onsdag:
Känner mig mer död än levande idag. Skulle haft en telefon intervju idag med en familj från London, men jag hörde aldrig något ifrån henne. Börjar få lite smått panik nu. Det är snart nyår och jag har fortfarande inte hittat en familj. gah! Imon kommer lillebror och pärorna hem. Dom har spenderat några dagar i vår sommartuga. Bäst å städa huset nu snart kanske..


Like fire and rain, You can drive me insane, But I can't stay mad at you for anything.

Tänkte lägga upp lite bilder från julbaket och julafton men självklart så dog min kamera precis. Dax att leta efter en adapter kanske?? Nej nu när julen och allt ändå är över så tycker jag snön också kan försvinna med den. Jag går inte en meter i detta vädret, så jag har suttit inne och underhållit mig med lost säsong 2. Finns inget bättre! hehe. Men nu kom louise precis och störde så nu blir de harry potter istället!

Merry Xmas!


I'mma stick around just a little while longer. Just to make sure, that you’re really sure, you like sleeping alone.

Längtar man inte tillbaka till värmen när man ser detta eller? hehe. Speciellt nu när de är värsta snöstormen ute och de verkar inte vilja sluta snöa heller. Värsta kaos har de blivit här i skåne oxå med trafiken och vi verkar va dem som blivit värst drabbade. För några kväller sen hade vi de så kallt som 22- ute. fy fan säger ja! Då behöver man inte va ute många sekunder för än man känner hur näshåren och allt annat fryser till is. Nej nu kommer kusinerna snart och då blir de julbak och massa bilder!







Will you tell me once again how we're gonna be just friends? If you're for real and not pretend then I guess you can hang with me

Många tankar har rört sig genom mitt huvud den senaste tiden och därför har de inte blivit mycket bloggande. Jag längtar verkligen tillbaka till London nåt enormt och jag har sökt familjer för fullt, men ingen har varit bra nog. Men de är ju trots allt jul snart så lite glad får man väl va. Imon blir de julbak också med mina fina kusiner! (snyggingen på bilden nedan är sawyer från lost. Den serien är sjukt beroende framkallande! fattar inte hur jag kunnat missa den?!)



It's like he doesn't hear a word I say, His mind is somewhere far away, And I don't know how to get there




Do you ever feel, feel so paper thin, Like a house of cards, One blow from caving in



Sitter just nu insnöad i denna skit hålan. Jag hade ju planerat att åka in till stan för att köpa julklappar och hårfärg men de sket ju sig nu. Jag giter inte heller att ta bussen. Får väll sitta här och ruttna bort istället.
Har tröttnat grymt mycket på min hårfärg nu, men tänker inte avslöja hur jag vill färga de. De får ni se imon om vi lyckas komma någonstans.

Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance




Inte en enda normal bild lyckades ja få från lussevaken i söndes haha. Halva sibbhult var dessutom där, vilket kändes sådär. Är så trött på allt och alla här! För övrigt så bjöd kvällen på många skratt och mycket dans.

Bion i lördes var btw grymt bra! (harry potter och dödsrelikerna del 1).

No love found, no love lost




Tittade precis på små syskonen när de gick lite lucia nere vid skolan. Snart kommer kusin hit och då blir de bio i stan! cheeeeeeers!

Baby, of all the guys you were my favorite


If you fall for me, I'm not easy to please




sådan mor sådan dotter.....

Ja såhär roligt hade syrran, ja å mamma på ikea idag haha. Lite julklappar blev även inhandlade och sen middag med potatis, köttbullar och brunsås!! Funderar lite på hur jag ska göra med min kamera nu. Laddaren är ju från england och även den till mobilen. Hittar ingen adapter nånstans!!! Någon som vet vart man kan köpa en sån??

I'll spread my wings and I'll learn how to fly, I'll do what it takes til I touch the sky


Har precis skypat med familjen från shepards bush. Hoppas, hopppas att dom väljer mig! fingers crossed!! Men nu väller den här ångesten över mig. Den där ångesten om vad jag vill göra med mitt liv. jag vet jag är 20 och jag är ung, men tiden går galet fort! Om mindre än 5 månader så är jag ju faktist 21 ! Tänk om jag står där som 30-åring och fortfarande inte vet va jag vill göra? Jag vill lixom gå vidare med mitt liv för au-pair kommer jag bara orka va i max i ett år till. Men vad händer sen då?

Things just ain't the same, And I'm ready for change, Go on, begone, bye bye, so long!




Åkte idag vid färevallen från den giiigantiska baken med ett gigaaantiskt gupp. Trodde jag skulle dö först allvarligt talat!! Flög som en gris! Många som har skadat sig och fått åka till sjukhuset efter att ha åkt där, men man kan ju inte låta bli! haha. Ikväll har jag intervju på skype med en familj från shepards bush!! Nice va Ida???
Kommer uppdatera mer till helgen som kommer bestå av: ikea, bio, lucia tåg, marknad och lussevaka!!

It’s true we don’t know what we’ve got until its gone, but we don’t know what we’ve been missing until it arrives


Tog bussen in till K-stad igår med syrran för att inhandla lite nya vinterkläder. Hittade inte mycket mer än en jacka annars var de mesta bara skit. Dem har fortfarande sämst utbud av kläder alltså. Nu längtar jag bara tills jag får shoppa loss i London! gah!

You don't have to feel like a waste of space, You're original cannot be replaced, If you only knew what the future holds, After a hurricane comes a rainbow







fyyyyyy va kallt de är ute!! Blev en snabb runda pulka för lillebrors skull iaf. Jag tror jag är allergiskt mot kyla.. så varför kan jag inte få gå i ide som björnarna gör...?!

It’s a funny thing coming home. Nothing changes. Everything looks the same, feels the same, even smells the same. You realize what’s changed, is you.

I torsdes var flyget 1,5h för senat pga. snöstormen när jag landade i Göteborg. Lite läskigt men de gick bra. Pappa mötte upp mig på flygplatsen och sen spenderade jag natten i sommarstugan. Vaknade sen upp mitt i natten av att de var så j*vla varmt. Båda elementen var på och den öppnaspisen brann för fullt. Jag har ju bott i en igloo den senaste tiden (Läs: engelska hus/lgh). Dagen efter kom morfor så jag fick åka med han hem till skåne. Nu har jag har varit i min lilla håla i någon dag och jag känner mig redan uttråkad. Dessutom saknar jag mitt andra hem...London.


c u soon Sweden

Har blivit super forkyld! Dom ar ju dumma i huet och stanger av varmen har om dagarna. Men imon kommer ja befinna mig i mitt varma hus igen! :D


RSS 2.0