No you're not defeated and soon you'll be smiling once again. Then you won't have to feel it. Let it go with the wind. Time passes us by and know that you're aloud to cry.







Jag har fått ett jättekul virus på min dator, så därför har de inte varit någon uppdatering de senaste dagarna. Jag lyckades inte göra nånting alls på den innan eftersom den var så seg och den stängde av sig stup i kvarten. Nu är den i stabilt tillstånd men viruset är fortfarande kvar! Jag har försökt och kämpat med att få bort de själv och tänker försöka lite till idag. Jag orkar inte lämna in datan och betala 40£-80£ för att få den fixad och sen vänta i flera dagar! Ingen aning vad jag ska göra, men jag behöver verkligen min dator!!

Bilderna ovan är från igår när jag och Maris tog en latte i Hammersmith. Hennes dator sabbades också för några dagar sen så vi båda är i ett pleasekillme - tillstånd om man säger så. Grymt bra timing när man har 1000 andra problem också, så de va pricken över i:et! fint fint!

I fredes jobbade jag hela dagen sen babysitting resten av kvällen. De vart då jag fick viruset alltså precis innan jag skulle babysitta. Deras dvd-spelare funkade inte heller så då kändes allt lagom kul. Fick dock sitta på deras franska dator men jag hade stora problem med att hitta allt på tangentbordet och därför ingen större lust att sitta där heller. I lördes eftermiddag var jag tvungen att ta mig hela vägen till östra London (Aldgate east) för att hämta mina saker. Väskan vägde 10000 ton och bättre blev de inte av att de va sviiiiin kallt ute. Kände för att dö sen när jag kom hem men var tvungen att leta upp någonstans att lämna in min dator. bestämde mig sen för att nej jag ska försöka fixa de själv! Sen på kvällen blev de ännu mer babysitting men Maris kom över och höll mig sällskap med en pizza och lite dricka. Hela söndan försökte jag med att få bort viruset och sen behövde jag en break så då mötte jag upp Maris. Har knappt kunnat sova inatt heller för jag har för mycket som rör sig i mitt hue just nu. Så en sån här jättefin helg har jag haft!!


In the end we only regret the chances we didn't take


Känner mig helt slutkörd nu även om jag varit ledig hela dagen. Been sorting out things today som mitt bankkort tex. Gjorde ett samtal till Lloyds på 20 min sen vart de klart! Ska gå tillbaka till banken nu bara och visa mina identitets kort och sen kommer jag ha ett vanligt bankkonto. finally! Ett krav dock var att man skulle ha bott på samma adress i 40 dagar, så fick ljuga lite om de. Men de gör väl ingen större skillnad?

Drog mig sen till Edgware road och passerad den svenska puben Harcourt arms. Tyckte om att vi hade som tradition innan att gå dit där varje onsdag eller torsdag. Inför gärna de igen! Svenska kyrkan var de också ett tag sen man gick till. Har dom fortfarande kvällar där nu då dom kollar på svenska filmer och sånt där? Jag var iaf påväg till svenska butiken Totally Swedish eftersom jag var sugen på lite svensk chocklad. Utbudet av marabou är väl inte de största men köpte ett vanligt och ett med nougat plus ett kex chocklad. Två av dom ska dock sparas till senare. Tror de finns någon som skulle bli glad över att få dom!

Fick dessutom ett mejl idag om att jag kunde ringa och boka en intervju. Så på tisdag eftermiddag ska jag på intervju, men vad de är för jobb är en secret!! Det är något jag alltid velat testa på men har aldrig vågat. Känns lite nervöst eftersom detta säkert kommer att gå helt åt pipan, men vi får se. Ska bli kul om jag nu lyckas. Fingers crossed!

I bruise easily, so be gentle when you handle me. There's a mark you leave, like a love heart carved on a tree.

Saknar mitt gamla au-pair jobb. Nej trodde aldrig jag skulle säga de men jo. Tror dock att detta jobbet kan ge mig mer.

Har iaf varit och köpt present till ett av mina värdbarn som fyller 5 år imorgon. Min värdmamma sa att hon funderade på om hon skulle bjuda hem några av hans kompisar på kalas, men trodde de kunde bli lite för mycket för henne. Eftersom jag förmodligen kommer att jobba då så tycker jag de låter som en dålig idé! hehe.

Gick sen förbi HSB för att få ett möte till att fixa bankkonto som jag fortfarande inte hunnit fixa. Men nu har jag ju tid till det och jag har allt som behövs. Snackade med en där inne då och hon började snacka om att jag inte kunde fixa bankkonto eftersom jag redan varit i UK ett tag och fortfarande inte öppnat nåt. Men om jag ville så kune jag fixa ett passport account som kommer kosta mig 8£ i månaden. That's RUBBISH!! Klart jag kan fixa ett bankkonto utan att betala en massa!! Blir så frustrerad på allt och alla...fattar inte varför de alltid ska va sådana besvär varje gång jag ska fixa nåt?! Tänker gå från bank till bank tills jag fixat ett. Tyvärr jag ger mig inte!


Tell me how many frogs do I have to kiss, before I find my prince.


kilklackar, H&M, 24£

Långkläning, H&M, 7£

dress, H&M, 7£

Igår kände jag bara faaan hur ska jag klara detta. Jag orkar inte längre. Ungarna är awful och fattar knappt engelska, dagarna är svin långa och mamman är nästan jämt hemma. Inget fel på föräldrarna men de kan va jobbit när dom är hemma hela dagarna och lixom kollar en. Idag när jag vaknade kände jag bara nej, idag ska bli en bra dag och ugarna ska lyssna på mig! Åh ja dagen har gått bra hittills. Frågan är dock bara om jag kommer vänja mig och om de kommer bli bättre. Jag ska ge de någon månad iaf. Ska leta lite annat jobb nu med för att fylla ut mina andra lediga dagar..

Ovan är kläderna jag köpte för några dagar sen på rean på H&M och sen skorna jag hade på mig i lördes. Glömde att berätta från i lördes att de stått två svenska killar brevid mig på tåget i tunnelbanan. Dom stod och snacka högt och öppet om sex och one night stands. Vissa svenskar tror verkligen att dom är ensamma om att vara svenskar här. Ganska kul ibland hehe. Stockholmare var dom ju oxå såklart...

Ska snart börja jobba igen i 2h sen ska ja möta upp Maris ikväll i Hammersmith. Snacka lite och gå en runda och se om vi kan hitta något billigt gym här i närheten. Vill börja kickboxa! Dansa och gymma hade jag oxå kunnat tänka mig..

Hey boy I really wanna see if you can go downtown with a girl like me.





Fredes: Träffade Matthew och nårra vänner till han för nårra drinkar på the lyric i soho. En helt vanlig typisk engelsk pub förutom att dom hade en öppen spis. Där satt vi självklart och värmde oss hehe.

Lördes: Träffade Maris för en shoppingtur på Westfield och hittade ett par svarta kilklackar från H&M som ja hade på mig sen på kvällen. Drog lite senare till B@1 i Soho för några drinkar och sen vidare till Sounds som är en klubb i Leicester square med 5 olika dansgolv och musikstilar. Kan va lite roligt ibland att testa på ny klubbar men denna var inget för mig. Musiken var grymt bra någon timme och sen crap nästa och så tvärtom. Dessutom var de grymt varmt, mycket folk och många nasty och närgångna guys. Kännde att de blev lite too much. Fick så grymt ont i fötterna i mina nya skor och dansade därför utan dom den sista timmen. Klacken är någon decemeter så kändes som om ja krypmte en hel del! Nej tror jag ska hålla mig till klubbar runt mayfair och där omkring men testa andra lite då och då. Hade dock en kul kväll endå!

Idag är jag bara så sjukt trött. Inte alls bakis men endå halvt döende. Var ju hemma igår vid 4-tiden någon gång och sen vaknar man på morgonen av att barnen hoppar omkring, skriker och håller på i rummet brevid. Då va jag inte på humör kan jag lova! Försökte sen somna om med min ipod. Är så trött alltid...tror jag börjar bli gammal! hehe nää då...men tror de kommer ta tid innan ja börjar vänja mig vid att vakna tidigt och att ta hand om de hemska franska barnen hehe. Jag var ju hemma hela december och halva januari och bara slappade. Idag vilar jag upp mig för en jobbdag imorgon med chips, energidryck, modetidningar och kanske lite lost senare också.



All good things are wild and free

Var en runda på westfield idag och kollade in rean på H&M och hittade två kläningar. En långkläning för 5 pund och en söt liten kläning för 7 pund. De är vad jag kallar kap! Mötte sen upp Maris och två kill kompisar till henne på B@1 i hammersmith. Deras bay breeze var seriöst äckliga. Annars är de en av mina favorit drinkar. Nej tror inte de finns något bättre B@1 än det i soho!
Kommer inte hinna blogga mycket i helgen såhär kommer en liten sammanfattning av vad som händer.. Jobb imorgon till 7pm sen möta upp matthew och nårra vänner till han för nårra drinkar. På lördag blir de shoppingtur på westfield agaaain med Maris, sen B@1 i soho och därefter klubben Sounds vid Leicester square. Aldrig varit där men de ska tydligen va bra? Nu är jag ap-trött..hörs på sönda igen troligen!

xx

You got me like a bullet taking flight, I'll hit you right, just like you like


Här har min värdmamma skrivit ner alla mina sysslor och när dem ska göras på de 3 dagarna ja jobbar..blev nästan 2 A4! omg...

Sov ut igår eftersom jag va ledig och gjorde sen lite ärenden. Senare på kvällen gick jag och M på någon comedy performance på new oxford street. Tyckte dom var riktigt grymma! Hade gärna velat se dom igen (mer orkar ja inte berätta hehe). Tog sen några drinkar i baren ovanför och kvällen slutade därför ganska sent, så har varit gaanska trött idag men är ledig imorgon igen. Jobbade idag till 7pm och stack sen iväg och åt middag med Maris. Nu ska ja hopp i min efterlängtade säng!

So hold me now and say it's not forever, Maybe someday in time, Things will go my way


Efter en jobbig Måndag tyckte jag att jag förtjänade en lugn kväll med lite lost, chips och choklad. Köpte denna på hmw idag för halva priset (20 pund). Har börjat få lite Lost abstinens. Ledig imorgon iaf..skönt! Ska sova ut och sen shoppa lite innan jag drar iväg till Balham för att hämta mina pengar. Ser inte fram emot att komma tibax dit igen. Sen blir de comdey performance lite senare på kvällen.

All I want is to mess around and I don't really care about If you love me, if you hate me, you can't save me, baby





såhär bor jag just nu...

Dom där bruna stora plankorna som ligger överallt vet jag inte va de är. Ser ut som om dom dumpat en del bråte i mitt rum. Sen vet jag inte varför de hänger fiskar i taket?
Har iaf sovit länge idag, tagit ett lååångt bad och pysslat om mig själv. Söndagar ska vara slappa! Sprang sen iväg på en snabb dejt i hammersmith. Idag kommer min värdfamilj hem oxå. Så snart är friden över alltså...

I bruise easily, can't scratch the surface without moving me

I tordes gick jag och la mig direkt efter att familjen dratt iväg till Frankrike. Vaknade upp 2h senare och så kom Maris hit och gjorde mig sällskap. Vi tog några glas vin och snackade hela kvällen. Sen stack hon hem vid 12-tiden någon gång och jag klarade mig själv genom hela natten utan några oväntande besök!
Var och shoppade lite nödvändiga saker igår på Westfield. Jag har 10 min gångavstånd till Westfield (europas största shopping center) de gillas! Gjorde sen lite babysitting åt en vän till min värdfamilj. De va hemskt haha. Alltid kul med extra pengar dock. Stack sen iväg och mötte upp F för middag vid Westfield. Sen gjorde han mig sällskap resten av natten. Är så sjukt trött idag men har städat huset lite, tvättat och fixat i mitt rum. Ska visa lite bilder sen på hur de ser ut. Jag gillade mitt andra rum bättre dock! Nu snart blir de ännu mer babysitting för samma familj som i fredes...ush! men jag får ju bra betalt.


Jag och syrran förra sommarn på Westfield

I'm strong because I know my weaknesses.


Jag trött och sliten efter en lång resa och jobbdag...

Landade i London igår runt 11-tiden och var inte framme vid huset fråns vid 1 nån gång. Var helt slutkörd men jag skulle upp och börja jobba kl.8 dagen efter iaf och sen babysitting till kl.12. Så jag jobbade och slet hela dagen igår med de tre små skitungarna. Dom va verkligen hur jobbiga som helst och ville inte lyssna för fem öre. Antar att dom testar mig nu när jag är ny. Dessutom pratar dom franska heeela tiden! trots att den största pojken förstår engelska så vägrar han att prata de. Men de ska de bli ändring på!
Kvällen var dock värst. Jag var hemma själv med barnen och tyckte jag hörde högljuda ljud där nere. Försökte ignoera de eftersom ja alltid blir så nervös när jag är hemma själv. Husen sitter så tätt intill varandra så oftaste är de dom i huset brevid som väsnas. Hörde sen hur någon slängde igen ytterdörren. Trodde de va föräldrar som kom hem så jag gick ner och kollade men såg inget. Sen när föräldrarna kommer hem säger dom "du vet att någon försökt bryta sig in va?". Någon hade försökt sparka in dörren och kämpat med att få upp fönstret där nere utan att jag hade märkt de! Massa märken fanns på rutan och säkerhets låset på dörren var aningen böjt. Thank god att dom inte kom in!! De va andra natten jag är här och första gången jag är ensam hemma med barnen och så händer nåt sånt här. vad är oddsen?!
Jobbade imorse igen eftersom dom behövde tid till att packa. Så jag tog en av pojkarna till en slags playgroup. Efter att min värdmamma lämnat han och mig där skrek han hysteriskt och drog i mig. Han ville inte bli lämnad med mig där och vägrade gå in. De tog mig 20 min att lugna ner han och jag skämdes verkligen när alla 50 pers glodde!
Idag stack dom till frankrike och ska va borta i 3 nätter. Hur tror ni jag känner för att sova ensam i huset nu?

This towns to small for me to stay, The time is now, I'm heading out.

Lite samanfattning av de senats dagarna....

I torsdes gjorde jag och Bina middag hemma hos henne. De blev mini pizzor och hallonmousse. Förutom att moussen blev ganska sur, så tycker ja vi lyckades ganska bra endå. Jag som älskar hallon lyckades trycka ner nästan allt. Sen blev de film stay cool med josh holloway. Så tråkig film att vi bara orkade se de först 20 minuterna av den. Avslutade kvällen med lite kvarteret skatan.

I fredes var jag i stan och mötte upp Nathalie för fika och lite shopping. Jag köpte en tröja och en ny fin kläning som jag ska dansa loss i när ja kommer tibax till London!

I lördes blev de avskedfest hemma hos mig med nachos och en maaaassa dans!! Bilderna är tyvärr alldels för snygga för att läggas ut på bloggen! hehe...

Nu sitter jag i sommar stugan och väntar på att pappa ska sluta jobbet. Åkte upp hit med pappa väldigt tidigt måndag morgon.Vi hade dock stora problem med att komma upp till stugan eftersom den ligger uppför en backe och hela backen var av is. Dessutom var de mörkt ute och jag hade min stora resväska plus mitt handbagage haha. Ikväll åker jag iaf tibax till London. Planet går 21:20 från Göteborg, så nu är de inte måmga timmar kvar! Är nervös...Har en hel del att ta itu med..!


I'm crazy but you like it, loca loca loca!

Nu är biljetterna bokade så den 11 jan åker jag tibax till London. Åker dock redan dagen innan upp till stugan så pappa kan köra mig till flygplatsen i Göteborg. Så nu är de bara 3 dagar kvar i sibbahålan alltså. Känns ju roligt och sorgligt på samma gång. Aja ikväll har jag iaf en dejt med kusin min. Middag och massa film står på schemat! Får hoppas jag kommer fram oxå bara. Värsta snöstormen hade de varit imores tydligen. Mamma bad mig ta med mat och filt ifall att...



To follow the dreams on her own. she needed wide open spaces. new faces.


Året har börjat ganska slappt med en hel del tittande på lost. Lånar alla säsongerna från bina, men ska försöka börja samla ihop alla själv. Så i söndes när vi var i stan och tittade på narnia i 3D, så köpte jag säsong 1 som var på halva priset. Bion för övrigt var ganska okey förutom att 3D glasögonen va hemska att ha på sig. Dom var fulla med fett fläckar och ville inte hålla sig uppe på näsan. Anyways.. igår kväll så tackade en familj ja till mig från Shepads bush (London!). Dom vill att jag ska komma så fort som möjligt så ikväll kommer jag att boka biljetter. Förmodligen blir de så att jag åker inom en vecka! jag....är....GLAD!


Maybe you're reason why all the doors are closed, So you can open one that leads you to the perfect road.


Jag och lillebror fulade oss lite innan nyårs-festen

Var hemma igår och firade med familjen, släkt och vänner. Hade riktigt kul men blev trött redan vid två, så då gick jag direkt och la mig. Somnade dock inte fråns 4 någon gång då musiken där uppe slutade spela. Gick sen upp vid 11 nån gång idag och har mejlat en massa familjer. Hade även en intervju på skype. Äntligen börjar de hända nånting! Ska ha 2 till intervjuer imon och kanske träffa Nathalie och sen bio på kvällen med Bina. Bäst att jag lägger mig nu annars kommer ja inte orka ett piss imon. Är helt slut nu. Tog lite bilder på nyår med syrrans kamera också, så förhoppningsvis kommer de upp lite bilder från kvällen snart.


All that stupid fun, all the shit weve done. Where'd the good times go?

ÅR 2010  

Bästa händelsen? Flytten till London och när jag stötte på Robert Pattinson!! GAH!
Värsta händelsen? Jag var påväg hem från en utekväll i London och blev förföljd. Resten känner ja inte för att skriva ut på bloggen.
Blev du riktigt full? Ja, värst va de en gång när vi va på whiskey mist. Jag hade inte druckit alls mycket. Vi tror att jag kan ha blivit drogad den kvällen..
Gjorde du något du ångrar? no regrets!
Skämde du ut dig? Brukar ja ju göra men kan inte komma på nåt nu hehe
Bästa köp? Oj de va svårt..kanske mina converse för 40£
Sämsta köp? En kamera laddare för 20£ som inte ens funka och ja fick inte heller lämna tibax den!
Fick du nya vänner? Har träffat hur många nya människor som helst!
Gjorde du något i år som du inte gjort innan? Hur mycket som helst! Skulle kunna sitta här tills nästa år och berätta typ
Tappade du bort något? Min mobil, min kamera laddare, ett x-antal paraplyer och kläder har försvunnit under min flytt runt i England.
Vilka länder besökte du? England och Sverige höll ja mig till.
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och dricka
Vad gjorde du på din födelsedag? Åt cupcakes, suchi å drack vin i parken med Carmen och Emily. Senare på kvällen åt jag och Carmen tacos och tog några cider på en pub i Hampstead. Firade lite mer på kvällen där efter med middag på en resturang vid high street kensington (om ja inte minns fel) med 20 fina tjejer! Stod sen och köade in till Amika men kom inte in. Så vi drog oss till en trevlig pub i närheten och tog några drinkar där.

Blev du kär? nää
Blev du sårad? jepp..
Dejtade du någon? en svensk, en engelsman, en fransman, en vietnames/kines och en italiensk (man måste pröva alla typ innan man betämmer sig...haha)
Hade du ett förhållande? Nope

Favorit maten?
sushi! Hade inte smakat de innan ja kom till London. Där hade ja gått miste om nåt..
favorit ord? finns många roliga brittiska ord som ja gillar
favortit programet/serien? Lost!!
favorit filmen? Avatar, new moon och eclipse
Favorit platsen? London
Favorit boken? Twilight
Favorit citat? Dont dream your life, live your dreams!
favorit låtarna som kommer påminna dig om 2010? De två första låtarna kommer ja alltid att tänka på när jag och ida hade våra galna utekvällar! haha


Memories -
David Guetta ft. kid Cudi


Day 'nite' -
Kid Cudi vs. crookers


Club can't handle me -
Flor rida ft. David guetta


One (your name) -
Swedish house mafia ft. pharell


Waka waka -
shakira

RSS 2.0