Live your life with arms wide open.Today is where your book begins.The rest is still unwritten.


Kommer bli lite tomt i bloggen de kommande veckorna eftersom de har hänt lite grejer och snart åker jag hem så då har jag ingen lust att sitta vid datan mycket. Ska försöka umgås med alla där hemma så mycket som möjligt innan jag åker tillbaka! Bara en vecka kvar tills jag åker nu!!

In a week i'll go back to Sweden for a while and wont update my blog very often. Can't wait!

I could stick around and get along with you, hello. It doesn't really mean that I'm into you, hello.







De har ekat lite i min blogg på senaste tiden men tänkte försöka sammanfatta helgen iaf. A little bit too crazy som vanligt! I fredes drog jag och Minna till någon mysig pub i närheten av portobello road innan vi stack vidare till the supperclub och mötte upp Camron och en vän till han. Där dansade vi bort kvällen innan de var dax att dra sig hemmåt. Dagen efter blev de borough market. En mat marknad i närheten av London bridge för er som inte vet. Perfekt ställe att gå till när man varit ute kvällen innan och är bakis dagen efter hehe. De fanns hur mycket gott som helst och massa gratis att smaka på om man kände för de. Var lite dålig med kameran dock så de blev inga bilder. I söndes blev de en sväng på portobello road igen med Katie och Minna och sen pubhäng i Hammersmith på Lloyds. Hamburgare, pommes och en öl/cider/läsk för 5£. Perfekt för oss fattiga au-pairer hehe. Tycker vi borde ha lite flera kvällar med bara "pubhäng". Tycker de är väsrta mysigt..

Friday we went to the supper club. Saturday to the borugh market which is a food market close to London bridge and sunday we were having some drinks in a pub in Hammersmith.

RSS 2.0