In the meadow we can build a snowman, Then pretend that he is Parson Brown


E och N's snögubbe som dom hade gjort när jag kom :)

Jag ser de snööar, ja ser de snööare, de va väl roligt, hurraaa. Jepp, nu har snön kommit till London också. Fast de mesta blir till slask eftersom de regnade igår kväll. Det har snöat hela dan och trots snöstormen så lyckades jag ta mig till min gamla värdfamilj imorse. E blev lite blyg när han först såg mig i dörröppningen medan N bara stod och tittade på mig som om ja vore en alien som precis steget in genom deras dörr. Tog dock inte lång tid innan dom var som vanligt igen och bara ville kramas och leka!


Every rose has it's thorn, Just like every night has it's dawn



Tror ja börjar få träsmak i röven. Kallt är de här oxå och starbucks internet segar som vanligt. Nu är de dock bara 3 dagar tills jag kommer hem! Tack gode gud för de..är så arg att jag skulle kunna slå ner någon. Ännu bättre känns de ju när de är pga personen man "bor" med. Nog pratat om de..försöker hålla sånt utanför bloggen. Imon  tänkte jag dra en sväng till min gamla hostfamily för att säga hej till barnen. För enligt den nya au-pairen så frågar dom hela tiden efter mig. Awww, klart att jag måste komma och hälsa på då!

So let's just get away, go to that special place. Where we first met and on the floor my feet were swept away.


So dance, dance, like it’s the last, last night of your life, life, Gonna get you right, Cause baby tonight, the DJ got us falling in love again


gurlsen inne på bond

Jag såg inte så road ut på denna bilden...haha

fin tjej!

Inne i limmon påväg till efterfest på jetblack

Galen underhållning inne på jetblack


Gårkvällen såg ut såhär: Pre-drinks på B@1, galet mkt dans på bond och sen efterfest på jetblack till 5 på morgonen. Vilken sjuuukt grym kväll! Bästa utekvällen på länge! Oh yes indeed!! Mina fötter ömade så mycket att folk måste skrattat när de såg mig försöka ta mig fram på gatan efter en hel galen kväll! De var de värt!


You can find me on a table full of vodka and tequila

Jag mår inget bra..förhoppningsvis kan en utekväll hjälpa! Ikväll blir de pre-drinks på B@1 och sen vidare till bond.


Life throws the bad things at us to make the good things all the more worthwhile








Jag och Ida tog en shopping runda igår längs Oxford street och inne på selfridges bland de mysiga julpyntet! Dagen avslutades med en chicken wrap på starbucks. Blev inte mkt shopping för min del, men några jelly beans å mössa å vantar kändes som något väldigt nödvändigt nu när de blvit så sjukt kallt!

Love the moment. Flowers grow out of dark moments. Therefore, each moment is vital. It affects the whole. Life is a succession of such moments and to live each, is to succeed






Blev en kareoke kväll på walkabout vid finshley road i Torsdes. De var dock så grymt mkt folk, så vi övervägde att inte gå fram och sjunga haha. Blev en massa kareoke å snakebites vid vårt bord iaf!

Sleigh bells ring, are you listening, in the lane, snow is glistening, A beautiful sight, we're happy tonight, walking in a winter wonderland









Åkte skidskor igår i Hyde park för första gången på säkert två år. Snacka om att jag kände mig ringrostig, men de va kul! Roligast måste dock ha varit att se alla trilla haha. Fabio hade bara åkt skridskor 2 ggr i sitt liv och trillade inte en enda gång, trots att jag knuffa han hur mkt som helst. Tråkit...haha. För övrigt så va hyde park super mysigt med alla små markandstånd, attraktioner och lysen!

We were always just that close, Wrist to wrist, Toe to toe, Lips that felt just like the inside of a rose

Lite bilder från de senaste utgångarna.



Middag hos Kate med 20 andra tjejer och sen utgång till Amika och cuckoo


'

Middag på loco Mexico (med 30 pers minst) sen pre-drinks på B@1 och snowparty på Bond!


drunk bartender på B@1 ...haha crazy girl!


pre-drinks på B@1 sen ministry of sounds!


So how come when I reach out my finger, It feels like more than distance between us

Nu är biljetten hem till Sverige bokad den 2 december. Får hoppas jag gjorde rätt i att åka hem nu. För övrigt så sitter ja på Starbucks i Aldgate just nu, eftersom Lee inte har internet hemma. Men deras internet är verkligen segast ever och jag fryser! Ska snart dra mig iväg till Liverpool street och köpa lite nödvändigeheter, sen mysa ner mig i soffan som vanligt.


When you're like a single flower, Whose colors have turned to shades of gray, Well hang on and be strong


Todays song: Be strong - Delta Goodrem


Just when I felt like giving up on us, you turned around and gave me one last touch, That made everything feel better

Saker och ting har inte gått som planerat. Jag kan dock inte vara besviken på mig själv för jag har kämpat och gjort mitt bästa, men de var inte tillräckligt. Jag känner nu därför för att åka hem så fort som möjligt och stanna hemma fram till jul och tänka över vad ja verkligen vill.



RSS 2.0