A walk in Wanstead Park..






London nature..





Va så himmla mysigt och härligt väder igår kväll, så ja gick minst 2h promenad genom parken och bara njöt av solen, ensamheten och framförallt naturen! Skönt att ha en pause från all trafik och människor när man bor i en storstad.. Jag blev dessutom 10 pund (120kr) rikare! Dom låg så fint på marken och väntade på mig..hehe. Hittade dessutom många mysig ställen man skulle kunna sitta och grilla på eller bara vara för sig själv och läsa.. De är dock olagligt att grilla i parken... och bada, fiska, dricka och inte heller får man cykla i vår park...nää de är 50 pund i böter på de! Sen så stänger ju vissa parker vid en viss tid oxå.. tönt regler! undra om de är lagligt att kissa?


England are out of the game...

Såg på matchen igår med Ida och Carmen i nån pub på leicester square/China Town. Inte för att jag är speciellt fotbolls intresserad meen...haha. Ja måste ha varit den enda som stod och skratta när England förlora.. ja kände de på mig hela tiden. Jag och Ida firade iaf Englands förlust med mumsiga crepes! Jag hade chockladglass, chokladsås, grädde och jordgubbar i min! mums! Sen smälte den ju hyffsat snabbt så man fick allt på sig ungefär... sen låg vi och bara njöt av solen i Hyde Park resten av kvällen. De var tydligen den varmaste dagen på året här i London!


Man kunde köpa med red beans??? i glass??? ew...

mums ((:

en söt ida!


Swedish midsummer in Hyde park

Hade en jätte trevlig midsommar i lördes i Hyde Park med dans runt midsommar stången, sång och svensk midsommar mat! Hela parken kryllade av svenskar med fina midsommar kransar (Ja hade jävligt stora problem med min haha). Soligt och härligt väder fick vi oxå! En riktigt trevlig midsommar med andra ord :) Sen kan man ju undra va dom andra tyckte om oss...tänk er nån som inte fattar va dansen eller sången till små groderna innebär :P haha










I love dance



Blir ett par drinkar på Roadhouse med girlsen ikväll... har bestämt mig för att ta de hyfsat lungt och ta sista tåget hem. Annrs lär de inte bli mkt dans runt midsommar stången imon inte! hehe. Lite dansande blir de kanske endå?

Midsommar

Sitter här och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen... för jag tänker inte sätta mig på tunnelbanan i denna värmen!! hehe. Idag är de ju midsommar oxå..eller ja i Sverige är de ju det! Här hade dom midsommar i måndes eller tisdes? Fast dom firar ju inte den dagen.. Alla London-svenskar kommer dock fira svensk midsommar, fast inte fråns imon i Hyde park eller kyrkan. Ska bli skoj och lite...annorlunda hehe. Ska försöka fixa min krans om kan hitta blommor här nånstans??

Tänkte berätta lite om de senaste dagarna oxå. Har ju inte hunnit blogga...Var på bio i onsdes iaf med Carmen och såg Letters to Juliet, sen kom Ida och så blev de mumsig sushi. I Torsdes blev de parkhäng i Hyde park. Sen gick jag en runda på oxford street i jakt på en midsommar kläning. Rätt som de var så får man vatten slängt i ansiktet från ingenstans!? gah!! Försökte tänka posetivt...de va ju inget ägg eller piss iaf! Stackars Carmen och Alessia! hehe. Hittade iaf en kläning på rean för 13 pund! Så de muntrade upp mig en aning.. Stöter sen på en brändskadad människa nere i tunnelbanan och blir skit rädd. Han såg ut att komma direkt ur en skräckfilm, stackars människa!! Får rysningar av sånt..Sen påväg in till tåget fastnar mina påsar mellan dörrarna. Dom öppnar sig inte direkt heller. Kändes lite sådär pinsamt faktist att man kan lyckas va så klumpig...Svettades sen som en gris på tåget.. Undra om dom har hört talas om air condition här??? Hade iaf en mysig kväll sen med film och mys i hängmattan under stjärnorna...


Piff & Puff i Hyde Park

mumsigt med glass!!


Totally Swedish

Asså ja svettas som bara den nu... Hatar att åka tunnelbana i detta vädret! Men jag och Carmen gjorde endå lite mat shopping till midsommar inne på den svenska affären (totally Swedish) idag. Sen köpte jag lite estrella chips oxå..Har saknat dom!! Om typ 30 min måste jag bege mig igen. Yes, ännu mer tunnelbana! Jag och Carmen tänka ta och se en bio ikväll !




Greenwich Park

Har som sagt varit i Greenwich park idag med Anne & Kate! Vi hade lite picknick med massa frukt och jordgubbar! Sen drog jag hem en snabb sväng till Kate och såg ett avsnitt av desperate housewifes, å nu sitter ja här med min Ben and Jerry.. Ikväll blir de att städa och tvätta! kan behövas här...


Satt i skuggan på min stora mysiga filt!

fin fina kate!

En besviken Anne :P


22 - 06 - 10

Har klarat ännu en ensam natt i huset..va stolt ja känner mig hehe. En fluga höll mig sällskap. Solen skiner ute idag så va passar inte bättre än att lägga sig i parken och slappa med sina vänner? Ska försöka fixa mig lite snabbt nu sen tar jag tunnelbanan till Greenwich för att möta upp Kate och Anne! Kommer bli mys.. Har ingen aning om va som händer ikväll dock? Nån som vill hitta på nåt? smsa! hörs ikväll puss!

Perfect Monday!

Blev Leni och jag med ben and jerry och the notebook ! Perfekt måndag med andra ord, eller va säger ni? hehe. De tråkiga är dock att hon Lämnar snart.. Varför lämnar alla nu! :( Vem vill lämna London? Inte jag! (:


yummi...

Love this movie...

Vi fick inte igång dvd:n, så de fick bli datan :P


21 - 06 - 10

Har precis gjort babysitting för grannen idag.. den minsta va ingen lätt match hehe, men de var pengarna värda! Ska snart dra mig till Leytonstone nu för att möta upp Leni och Salla. Vi ska in en snabb sväng på Tesco och köpa lite att mumsa på till filmen ikväll ! Ska bli bättre med uppadateringen i fortsättningen nu, lovar (a)


all the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

I fredes hade jag bestämt mig för att ta de lungt och lägga mig i tid, eftersom jag skulle på marknad dagen efter. De skulle blivit en drink på en pub bara, men vi stack istället vidare till sketch för nårra drinkar till.. skulle gå på toa och tänker va fan är detta?? Hela ovanvåning var vit med något som liknade stora vita ägg. Det var alltså toaletter, skit coolt!! haha. Drog sen vidare till någon klubb och däckar sen hos en vän.. blev max 3h sömn. ja vet inte, men när jag sover borta och har druckit, så är de omöjligt för mig att sova längre än 3h! Drog sen till den närmaste tunnelbanan och upptäcker att de va precis där jag hamnade förra lördan när ja skulle hem? haha.

Åkte direkt till notthing hill gate för att gå på porto bello market med Anne och Kate. Inte visste jag att notting hill var så mysigt och fint! Jättekul marknad med många fina grejer! Ska absolut gå tibax ! Blev dock inget köpt. Kunde inte direkt koncentrara mig. Ville mest bara hem och sova..hehe. Men jag hade lovat kate att hänga med henne ut på kvällen, haha. Så de blev inte mkt mer sömn för min del. Vi var först på någon middagsbjudning i närheten av south kensington. Där blev de mumsig sushi och sjuukt god efterätt! Gratis smakar bäst (a) hehe. Sen drog vi vidare till cuckou för gratis drinkar och massa dansande på soffor! Somnade sen på en efterfest i bayswater och fick 3h sömn till. Tog tunnelbanan hem så fort jag vakna och fortsatte sova.. och nu hade jag tänkt att fortsätta med de ! haha. Familjen är ju borta nu, yeees! Men ska babysitta nårra timmar till grannen imon.. najs med lite extra pengar!


Såhär såg toaletten ut utanför...

och inuti ! lite annat än man är van vid kanske :P

De va ganska stort och öppet, syns lite om man kollar i speglarna!


porto bello market i notting hill..

jag & Anne..

kate & Anne..

massa färglada hus kunde man se lite här och var..

så fiint :))

Jag & Kate på middan..mm sushi!!

Mätta & belåtna ;)

klockren bild på Ariel (promotern) och Kate, hehe

på soffan inne på vip rummet

en av de bästa helgerna hittils <3


17-06-10

Gick lite på oxford street igår och lyckades fynda lite på rean inne på H&M. Hittade bla. en blus och massa underkläder för 1-2 pund, inte illa! Vågade inte gå in i fler affärer sen hehe. Är verkligen sjukt trött idag och har varit de hela veckan.. Därför har de inte blivit mkt uppdatering här! Solen har iaf tittat fram igen och snart är de helg! Massa kul väntar! Lääängtar!...Puss på er, nu väntar min säng!



Har målat naglarna viiita


15-06-10

Nu har ja precis badat i kiss..eller man skulle kunna tro de, men de är de faktist inte! Jag testade en av de intressant badgrejerna (eller va man ska kalla de) från lush som emelie och hanna gav mig i födelsdags present. Den jag använde nu var gul, glittrade och luktade jäättegott! Färgen kanske va sådär..hehe.
Försöker planera lite inför veckan som kommer nu, för då åker min värdfamilj bort..Ska bli härlit att ha huset för sig själv igen!!



Watch me getting physical, out of control

Hade en awesome kväll igår med Ida och Carina på aura!! massa drinkar och dansande på sofforna..När de stängde stack vi vidare till nån klubb som hette fabric. Ett riktigt creepy place!! haha. Så där stannade vi inte länge.. Hittade två trevliga människor istället som var lika sugna på att partaja vidare som vi..så vi yrade runt i en taxi i någon timme för att försöka hitta en klubb som ja inte ens kunde komma ihåg var den hette eller var den låg..bra emmelie! hehe. Hamnade tillsist i en posh flat med en WOW utsikt hehe ;) Började kolla på wolverine men somnade efter 10 min... blev väl 2-3h sömn för min del hehe. Sen har vi legat bakis framför tv:n typ hela dan idag... Hur ska ja palla jobba imon? Har inte fått nån sömn på hela helgen haha ;)









Hittade min babe på dansgolvet<3



Hur nice???


I left my head and my heart on the dancefloor

Kom hem halv 7 imorse och vaknade inte fråns vid 3 nån gång idag..Kul och sova bort hela sin ledig dag! hehe. Hade iaf en awesome kväll på jalouse igår! Blev inte många bilder dock..jag var alldeles för upptagen på dansgolvet så kameran glömdes bort hehe.. Ikväll blir de utgång igen! ;)









Right now I command you to dance



Ååh ikväll blir de jalouse med min partypingla! Har varit där en gång innan och då upptäckte jag något som man kanske inte är så van vid. När man hänger in jackor osv..i dreras garderob så måste man ge fingeravtryck, samtidigt som dom fotar dig med en liten cam. Ja..en väldigt poch klubb med andra ord.. ! Sen är dresscoden självklart uppklätt och heels...
Ska dansa ikväll för alla er som tar studenten och för att de var exakt 1 år sen man själv tog studenten! (eller imon är de egentligen) Men alla c4 barnen tar ju studenten idag.. Nä nu ska ja fixa de sista... ha en bra fredagskväll! Puss från London!

One year ago...










L.A next ?



Jag hade en lite pratstund igår med min värdmamma.. Vi snackade bla. om resor eftersom dom nyligen varit på barbados. Hon frågade vart jag hade velat att mitt nästa resemål skulle vara och jag svarade USA. Senare kom min värdpappa upp med denna och sa att jag skulle ha den som en liten hjälp på vägen :) ..Och här om dagen fick jag en chockladask från Paris. Dom är alldeles för generösa! hehe. Vet inte om USA kommer va mitt nästa resemål men dit kommer ja iaf åka snart!! :) Kanske skulle man testat på att va au-pair där ett år oxå?? why not? :)


I'm a dancefloor lover, Baby there's no other, Who do it like I do it yeah

Har varit lite dålig uppdatering men jag har varit ganska upptagen de senaste dagarna. Ska försöka sammanfatta helgen iaf. I fredes drog vi först till movida på oxford street och slog klackarna i taket! När dem stängde där drog vi vidare till en annan klubb i närheten och fortsatte skaka rumpa tills klockan närmade sig halv 6. Då blev de en frukost på macdonalds innan tunnelbanan började gå igen. Snacka om en awsome kväll med non stop dancing! och för många gratis drinkar...hehe. Ville lixom aldrig att kvällen skulle sluta!!<3 hehe

I lördes var ja egentligen alldeles för bakis för att göra nåt.. Men efter 3h sömn ringer carmen och undrar om jag är påväg till parken än haha. Så jag tvingade upp mig själv och åkte in till stan för att lägga mig i hyde park med de andra girlsen. Tog inte många sekunder innan man däckade i sängen igen när man kom hem... härlig bakis dag med andra ord hehe..

Idag har jag nästan varit lika seg... Men jag tog mig in till Liverpool street iaf för att gå på brick lane market med girlsen. De hade massa god mat och jag hittade ett par heels för bara 10 pund, inte illa ! Är ju Sveriges nationaldag idag oxå så de firade vi med nårra kopparbergs cider på svenska puben lite senare på kvällen. Var även en sväng imon den svenska affären. Nu känner ja bara för att soooova!!!! godnatt! ( Här kommer lite crazy pictures från i fredes )













Jack the ripper

Gick Jack the ripper walk igår med Ida. Ååh så läskigt tänkte vi när vi fick höra om de..men nää de va de inte hehe. Vi förväntade oss mycket trånga och mörka gränder men de va de inte. Lite var de men inte så att man blev värsta rädd precis hehe. Självaste historian är ju väldigt intressant och brutal dock. Ett av hans offer var tydligen en svensk från Göteborg! uuuh..hehe.


Runt denna kyrkan brukade tydligen de prostituerade (hans offer) hålla till...naughty church!

Här hade han dumpat sina bevis efter ett av hans offer.. uuuh

Till denna puben begav sig ett av offrena innan hon gick sitt mörka öde till mötes..
Som ni ser så kunde ja känna av hennes starka energi och jag börja skaka av rädsla! Eller inte...hehe.


Thankful



Min värdmamma kom fram till mig idag och sa "vi plockade en souvenir på stranden i barbados till dig. En hjärtformad sten" aww... hur gulligt ??? haha. Dom gör alltid massa gulliga och oväntade saker för mig, så jag fick dåligt samvete eftersom ja aldrig gjort nåt sånt för dom. Så när mamman stack iväg för att jobba ikväll så städade jag upp i huset och diskade undan (fast att ja inte behövde då) hehe..


RSS 2.0