Life is either a daring adventure or nothing

Igår bestämde vi oss för att ta bussen till lekplatsen med både barnvagnen och två sparkcyklar. När vi ska kliva på så springer båda in och lämnar sparkcyklarna utanför. Ja blir stressad och försöker leta efter mitt oystercard samtidigt som ja måste ut igen och ta in båda sparkcyklarna. När dom är inne så rullar dom iväg och på dem andra som sitter i bussen. Sen kämpar ja med att komma igenom med den feta barnvagnen medan bussen kör. Sen försöker ja få N att sätta sig i barnvagnen men hon bara skriker och stretar emot, undertiden som E skriker om att han vill sätta sig där uppe och är påväg upp. Ibland blir man bara så åååh trött på de! MEN...va gör de när endå syster kommer hit på Torsdag!

I'd rather have a life full of mistakes, then a heart full of regret.







Drog som sagt till the moose i fredes. De va alldeles för litet och sålde ingen cider (woobly cheese var oxå där, ush! haha) så vi drog till nån större, där dem sålde svensk cider. Han tänkte dock inte sälja till mig först.. för ja va för liten! Tydligen måste man behöva va 21 på vissa pubar här för att köpa dricka?? Känndes väldigt töntigt eftersom de är lagligt att köpa ut dricka i affärer här redan när man fyllt 18? Senare mot kvällen drog iaf jag och ida hem, medan de andra drog till fullham och festade (själv försöker man drar ner på festandet! hehe).

I Lördes drog jag och Ida till Hyde park för att åka dom små blå tramp båtarna! Väldigt mysigt, men lite jobbigare än vi trodde hehe. De va inte alls mycket folk heller och vädret var perfekt! Vi passade på att doppa fötterna oxå, mer skulle ja inte vilja göra i det vattnet..ew! Vi tog oxå en jättelång runda längs vattnet och hittade lite mysiga fik och resturanger. Sen kom Carmen och Angela så vi låg en stund i parken och snackade om igår. Slutade med att de blev bara jag och Ida på kvällen som hade lite spelkväll hemma hos mig! Vi satt och spelade ett engelskt frågespel till halv 1 på natten haha.

Familjen stack iväg tidigt på söndags morgonen så jag och ida satt ute och åt frukost. Hon lärde mig två kortspel oxå som ja spöade henne i hehe.. På eftermiddan blev de en runda vid themsen och en fika med T. Senare på kvällen drog jag och brudarna till B@1 , men jag var alldeles för trött och hade ont i magen så ja drog hem vid 10-tiden nån gång. Lika bra de eftersom de va jobb dan efter! Annars tycker ja att de är den bästa puben här! Dom har bra musik och stämningen är sjukt härlig! Bartendrarna har lixom verkligen kul när dom jobbar och de smittar lixom av sig på alla!



Harcourt Arms

Fick ledigt hela dagen igår eftersom jag behövde jobba nårra timmar extra i onsdes och idag. Så jag tog tunnelbanan till westfield och spenderade upp hela min lön. Kändes inte bra! hehe. Mötte sen upp Ida & Carmen och senare på kvällen satte vi oss på sv puben och drack nårra kopparberg med en massa bla. killarna vi träffade i helgen och en ny svensk tjej som precis kommit till London. Super trevligt!! Ikväll blir de lite drinkar på the moose, som ska va en bar på bond street. Drar om om en timme, så ska fixa de sista nu..!

If you never take chances in life, you'll miss out on the best things.


Jaha tack... Nu känner man ju sig gammal..

Men ååååh näää, inte igen!! Munsåren är tibax och nu täcker dom halva underläppen!! De bränner och sticks som bara den! Jag som skulle pubba med Ida och nårra vänner till henne, men när ja får munsår är ja oträffbar... Kanske men bara kanske kommer ja kunna gå ut om svullnaden hinner lägga sig till ikväll...


Don't walk into my life, if you plan on leaving.


Let's have the time of our lives




Här serveras gratis champagne vid vårt bord och Carmen var nog gladast
över detta! haha.

I fredes fick jag jobba lite längre, men senare mot kvällen köpte ja mig iaf lite godis och en film (madagaskar haha) att somna till.

I Lördes träffade jag T i parken och senare mot kvällen drog ja, carmen, ida och samantha till couckoo för att slå klackarna i taket! Där drack vi gratis drinkar och dansade tills de vart dags att dra sig hemmåt. Försökte sen ringa T men han sov som en stock. Jag kom därför på den dumma idén att försöka leta upp hans flat. Vi började och leta från marble arch och lyckades sen hamnade vid edgware road??!! Ja vet mitt lokalsinne är sämst och jag hade bara varit där en gång! hehe. Dessutom såg alla husen där omkring likadana ut! Ovanligt för att va England va?? (vet du va carmen, vi hade ändå inte lyckats komma in för man behövde nyckel + att gubben utanför inte släppte in nån han inte kände igen! hehe) Vi börjar sen småprata med två killar på gatan och en av dom visade sig känna Carmen's ex?? Hur stora är oddsen??!! Kom sen hem nån gång runt 9, så mkt sömn blev de inte!!

I Söndes försökte jag sova men de gick inget vidare. Hade pyjamasen på hela dagen och pendlade mellan datan och sängen. Sen ringer T och vill ses, så vi tog en drink nånstans runt tottenham.. När ja sen väl kom hem sov ja som en stock... Så ja jag känner mig inte allt för trött idag! skönt..


15 July

Här om dagen knackade en gubbe på dörren och ville veta mitt efternamn. Han höll på med nån undersökning och hade tydligen intervjuat min värdmamma. Hon hade berättat att jag var svensk och vad jag hette men visste inte mitt efternamn. Så han kom tibax för att fråga mig...

"whats your surname?"
"Eliasson"
"I was worried it was something simple like Larsson"
"haha"
eeeh... ???

för övrigt så längtar jag till helgen..åååh!! ficka sluta tidigare idag, men imon måste jag jobba längre buhu! Svenska puben ikväll iaf med Ida och kanske Carmen? Det var ett tag sen nu!

från parken igår...


Sis is coming to London!


Om 2 veckor får ja se min syster igen efter 5½ månad!! can't wait!! :D


Eclipse

Var meningen att jag och Ida skulle se Shrek igår på bio, men den gick bara att se i 3D och var därför ganska dyr. Vi bestämde oss sen ganska snabbt för att se Eclipse som ja inte hade sett än! Ja visste att hon inte ville se den men hon va minsann lätt och övertala hehe. Tyckte den var grymt bra iaf och framförallt rolig!!


I feel the adrenaline moving through my veins, spotlight on me and i'm ready to break

I fredes tog jag och Ida en shoppingrunda på westfield innan vi stack vidare hem till Kate. Där satt vi sen i hennes  privata park och chillade, åt och drack innan de blev utgång till Chinawhite! Hade en awesome kväll med trevligt sällskap, massa dans i soffor och gratis drinkar! ;)
I lördes vaknade jag upp hemma hos Ida och tog mig sen in till oxford street för å shoppade lite. Stack sen tibax senare på kvällen och lagade middag tsm med Elinor oxå, mysigt!
Söndan spenderades i Camden och senare stack jag och Ida till kingston för att välta telefonkioskor! Kvällen avslutades sen på pizza hut! (: grymt bra helg!


I parken vid earls court

På tåget (påväg till chinawhite)

The girls went crazy on the tube! ;)

fina brudar i tunnelbanan!

Ida & Ja

På Chinawhite vid vårt bord.

you go girl!

Middag med Ida och Elinor!

Hittade ett stall ombyggt till en nattklubb. Spiltorna var lixom omgjorda
till små olika rum med soffor osv.. ballt! (bilden nedan var i ett av rummen)

Har börjat jobba extra som strippa... (skoja)

en sommarfin Idaa på en terass i Camden.

puh, de krävs en del för att välta telefonkiosker ;)

sen välte Ida dom över mig!


Videoklipp från midsommar i Hyde Park

Kan ju va lite kul kanske att ladda upp lite mer videoklipp? Här kommer två stycken från midsommar firandet i Hyde Park! Har aldrig varit på en sån stor midsommar fest eller dansat med så många! Men kul vare! :)


Här dansas små grodorna!


I wanna be a billionaire, so fricking bad

Tyckte att rubriken kunde va ganska passande, eftersom Carmen lilla satt och sjöng på den låten 187237 ggr i lördes, så man fick den på hjärnan resten av helgen. Jag måste ju dock hålla med om att den e grymt bra! Helgen iaf har innehållit mkt skratt, sol, grym musik, god mat och markand! I fredes spelade bla. pink och ting tings på festivalen wireless i Hyde park. I lördes begav ja mig dit igen med ida & Carmen för att sola, dricka och lyssna på snoop dog och missy elliot. Tro det eller ej, men Johnny Depp låg faktist 2 meter ifrån oss!! haha, nää.. men han va ganska lik. Sen spatserade han iväg och ett två tre så låg han där igen, men denna gången ännu närmare? haha strange snubbe.. Sen var vi ju smarta och köpte cider utan en kapsyl öppnare. Så jag frågade killarna brevid och då började minsann en av dom att strippa för mig hehe. Ne men han knäppte upp skärpet och öppnade min cider med det, haha. Praktist skärp ju! Skulle man haft kanske? hehe. Efter flera timmars häng i parken så drog vi sen vidare till Bethnal green för kareoke! Först yrade vi runt och kunde inte hitta dit och när vi väl var där så vart de fullbokat! osis! Vi tar igen de nästa helg!! 

I söndes blev de Camden market och sen en sväng till Hyde Park igen, men denna gången för att lyssna på Lilly Allen och Jay-z! Sen började de självklart blåsa som fan att vi frös aset av oss, men nårra låtar hann vi höra. Sen får jag ju inte glömma bort Johnny Depp som kom gående förbi oss ännu en gång...

 
Så kul man kan ha de!


Ja kanske ska hålla mig till att fota...?

Sen fick vi fyra öl av killarna brevid :))


haha ser ni snigeln under? Kan vi inte ha såna söta skyltar i Sverige oxå?







En klädbutik med självlysande kläder, hög musik och sen får vi ju inte glömma dansarna i burarna! haha.

Man får inte ta kort där inne, men ja va snabb och hann ta ett foto iaf! hehe


02-07-10

Asså...var är min värdmamma? Hon skulle ha varit hemma för över 1 h sen? Det är ju faktist fredag och jättefint väder idag! Som tur va så sover båda nu. Nadia somnade i sin stol när hon satt och åt sin luch haha! Så himmla gulligt! Va händer ikväll då? Jag och Ida skulle ha sjungt kareoke ju ! Men nää, nu va hon tvungen att göra babysitting! buhu! Här har ni två bilder från förra fredan iaf, när jag va ute med Ida och Teija. Var meningen att vi skulle ta nårra drinkar på roadhouse bara, men sen fick vi möjligheten att testa på 3 olika nattklubbar och en gratis drink på varje ställe för 10 pund. Lät ju ganska bra tyckte vi, men var lite skeptisk till de i början. Förutom att alla va på typ 25+ överallt, så hade vi väldigt kul iaf måste jag säga haha ;)



wow, VIP! haha


Post! :)


Idag kom ett Paket genom dörren från Mamma & Pappa, Mormor & Morfar!
Jisses va stort de va! syns inte riktigt på bilden..hehe


Tidningar, godis och lite annat som kan behövas :P
TACK SÅ MKT, SAKNAR ER NÅT ENORMT!!


RSS 2.0