I'll be back soon!

Kom till London i Tisdes och är just nu väldigt upptagen om dagarna med att leta jobb och boende. Kommer börja skriva igen så fort allt fixat sig! Men just nu har jag andra saker att koncentrara mig på.


Baby, I don't want to dance with nobody, but you

Färgade inte håret igår, utan jag gjorde lite fler blonda slingor. Blev missnöjd till en början, så jag tvättade de igen och nu ser de bättre ut, hehe. Inbillade mig först att de var en aning oranget men de är de ju faktist inte. Tycker om de nu haha. Stack till bånken sen på kvällen med syrran, nathalie och en vän till henne. Blev en trevliga sista kväll med bästis innan jag åker tillbaka! Och Ikväll blir de en sista kväll med mina fina kusiner! Kan dock inte använda min kamera eftersom ja inte kan laddad den här. Tappade ju bort min laddare och fick köpa en i London och dom har ju andra uttagen än vi! Ovanligt för mig att tappa bort saker eller?


Jag och Nathalie för ett år sen typ

This flower needs somewhere to go, No room to grow. All these dusty roads. I got a ticket and a dream

Träffade kusin igår igen för ännu en skogrunda med hundarna nere i Njura, sen blev de en sväng in till stan med mamma idag för lite saker inför resan back to London. På vägen dit så stöter man på sin farfar helt random efter sisådär 5-6 år och fick höra att man såg ut som en 18-åring, hmm..?! Köpte iaf ett nytt överfalls alarm och batterier. Bäst å se till att de funkar denna gången om de nu skulle hända nåt igen! Blev en ny resväska oxå eftersom min är så hemskt jobbiga att släpa på! Mötte upp Nathalie sen för lunch på trendie och så lite shopping inför imorgon. Köpte färg till mitt hår oxå men vilken tänker jag inte avslöja! hehe.

Always put yourself in the other's shoes. If you feel that it hurts you, it probably hurts the person too.

Nu har ja minsann bara 1 vecka kvar i Sverige, sen bär de av till London igen! Känns väl både roligt och tråkigt att åka, men till jul kommer jag och hälsar på igen, vilket känns bra! Idag har de blivit storrensning bland både mina kläder och saker. De mesta är minnen, kort och böcker. Får alltid en tår i ögat när jag rotar igenom allt! Har spelat lite memmory med lillebror min också nu ikväll och gissa vem som förlora stort alla ggr?? jo, jag! De känns riktigt illa att förlora mot en 8-åring i memmory.. Fast inte riktigt lika illa som att behöva läsa brukshandvisnings boken för att fatta hur en mikro funkar...


Saknar mina fina London vänner!

Now baby I believe this is real, So take a chance and don't ever look back



Visst är dom för söta?? haha

Träffa kusin idag och gick en runda i skogen med hennes vovvar. Värsta fina höstdagen ju! Kul och gå runt och se hur allt förändrats sen man var liten! Vi lekte mycket i skogen och i stallet när hon bodde där. Dessutom är de så härligt att gå i skogen!

throw yourself out there cause if you dont risk anything, you wont achive much in life.






I fredes var ja ute med ett gäng på biljard. Skulle blivit bånken eferåt men kön var självklart enorm, så vi satte oss på donkan tills bussen gick hem. Trevlig kväll för övrigt!

Lördan spenderades hemma med kusinerna. Blev två helt sjuka filmer. bla. en skräckfilm som hette splinter, om ja inte minns helt fel? Där växte de taggar ur människor och händerna fick liv och kunde springa? Var de sjukaste ja sett på länga haha.

Idag tog ja och syrran bilen hem till binas nya lägenhet sen blev de en mysig höstpromenad i skogen. Efter de en runda till ikea för mat och lite shopping. Mysig dag!

Nothing makes the earth seem so spacious as to have friends at a distance; they make the latitudes and longitudes.

Syrran fyllde år igår och jag tycker mina syskon kan sluta växa upp nu! Eddie som nyligen fyllt 8 är fortfarande 5 år i mina ögon och jisses va lång han blivit sen jag såg han sist! Träffade Louise sen en stund på kvällen snackade och lekte med hennes nya lilla söta vovve. saknar min nu ju!
Var och gjorde lite ärende imorse och sen skulle ja kört och hämtat eddie i skolan. Gissa va ja gör, jo ja glömmer bort han haha. Som tur va så ringde dom hem, så ja slängde mig in i bilen...så typiskt mig.


If you wanna fly you got to give up the shit that weights you down.


Nathalie försöker gömma sin lite svullna läpppiercing hehe, men hon är söt endå!

min bakade potatis med keso och sallad

Lunchade idag med min fina vän inne på graffiti. Gick sen en runda på stan och fixade lite ärende. Mysig dag! Även om jag tröttnat på k-stad...! så störigt oxå att man verkligen måste anstränga sig när man beställer eller köper nåt så man inte svarar tillabaka på engelska.. lyckades en gång haha. Jag är så sämst på att hålla isär språken, men blir nog bättre med tiden hehe.

A true friend is one who overlooks your failures and tolerates your success.

Tog en runda in till K-stad idag med syrran för att shoppa lite nödvändigheter bara. Är så ovan att folk runt omkring mig pratar svenska nu. Känns så sjukt konstigt! K-stad känndes också konstigt och framförallt trist och deprimerande haha. Nää K-stad är ju inget i gemförelse med London! Ska iaf tillbaka imon igen och äta lunch med Nathalie!

btw. Jag har fortfarande mitt engelska nummer, så fråga om de om du inte har de!


No distance of place or lapse of time can lessen the friendship of those who are thoroughly persuaded of each other's worth.






De är såhär de går till när vi lagar mat!

Blev tacos och film igår med mina söta kusiner å systrar och idag middag hos mormor å morfar. Skönt att få vara ute i skogen igen! Parkerna och skogen i London är inte alls samma sak. Luften känns så mkt renare här på nåt vis..hehe..

A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.


present från vääärdens finaste vän!

Har precis kommit hem från Nathalie. Vi tog en fika och snackade om allt som hänt under de senaste månaderna. Saknat henne så åh!! Sen tog jag en snabb runda genom byn. Asså seriös, man kan allvarligt talat inte tro att folk bor här! Såg fem ungdomar gåendes, annars inte en enda männsika och kanske 3 bilar max. Om man tappar en sten i marken kan man tydligen höra de eka enligt syrran haha. Skönt iaf att äntligen kunna köra runt ensam med hög musik i bakgrunden såklart hehe.. känner mig så fri då! ..Nä nu kom kusinerna precis genom dörren!

Truth and tears clear the way to a deep and lasting friendship


klockren bild..älskar den!

Bina och Elin var förbi en sväng igår oxå. Länge sen sist jag skrattade så mycket! I slutet av kvällen tror jag de flesta mådde ganska illa, låt oss inte gå in på de haha. Ush..konstigt jag inte haft mardrömmar än! haha...
Nää nu ringde min fina vän, ska dra till henne om nån stund! kommer bli mycket tårar känner ja på mig!

RSS 2.0